Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
preczol
üzenetére
Hello,
Van saját topicja, talán szerencsésebb ha minden tudásanyag ott gyűlik össze róla.
De köszönjük az infót.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
preczol
üzenetére
Hangsúlyozom, hogy ez az én "magánvéleményem".
Én nem ezzel fényképezek, nem ezen hallgatok zenét, nem játszom rajta.
Még annyit, hogy az akku töltöttség kijelzése nem tökéletes. Ez a T100s KK ROM-jában is ilyen volt. Alacsonyabb töltöttség esetén hajlamos hirtelen sokat "esni".

-
Sanyesz.
őstag
válasz
preczol
üzenetére
1. Hogy az akksi tényleg 5000mAh, azt nem tudom, nem mértem. Az biztos, hogy a korábbi THL T100s 2750mAh-s akkujánál többet bír. Korábban írtam, hogy az én felhasználói szokásaim alapján mire elég, de ez teljesen relatív, felhasználófüggő. Nálam 24 órában megy. Hozzáteszem, hogy játékra nem használom.
2. A készülék nálam stabilan működik, emlékeim szerint le még nem fagyott. Most a legfrissebb KK 4.4.2 stock ROM van rajta (v1.1.2). Emellett a 2.8.1.0 TWRP van fenn.
3. Az összeszerelés normális. Én nyitós, ablakos tokban használom (járt hozzá), ami egyben műanyag (kemény) hátlapot is jelent. De adtak hozzá szilikon tokot is.
4. A GPS szerintem átlagos. Hamar fixál, de előfordul, hogy vezetés közben késik pozicionálás.
5. A kijelzője szép, fullHD. Ha kihasználod a felbontás és a processzor tudását, akkor melegedhet.
6. A hangja normális, jól hallani a partnert.
7. A BT, ami nekem különösen fontos, jó. Állandóan be van kapcsolva. Én két autóban használom, mindkettőben tökéletesen működik. Nemcsak a telefonálás, hanem a kontaktok, SMS-ek, híváslista áttöltése is.
8. Én annó a Comebuy-tól vettem (német raktár), kb. ugyanennyiért. 4-5 nap alatt megérkezett.Persze jó lenne, ha más tulaj is leírná a saját tapasztalatait.
-
kelzsoca
félisten
válasz
preczol
üzenetére
a THL 5000 teló tetszik a nagy akksi miatt
Esetleg a kistestvér?
-
szirup
csendes tag
válasz
preczol
üzenetére
Szia! Én január 17-én rendeltem tőlük, és nekem sem jött semmi visszaigazolás. Írtam nekik, azt válaszolták, hogy biztosan nem voltam bejelentkezve rendeléskor, ezért nem kaptam emailt be voltam), aztán jan. 26-án jött egy TN, és hogy feladták. Ehhez képest kb. 1 hét volt még, mire megjelent a rendszerben a csomag, febr. 4-én lett Célországba elküldve státuszú. Szerintem légy türelemmel, és ha 1 héten belül nem történik semmi, írj nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- PlayStation 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi