-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricibácsi
tag
válasz
Szállító76 #125073 üzenetére
Mintha most láttam volna az edigitalos hírlevélben, 0℅ THM-re
-
azozo
senior tag
válasz
Esetleg china+dpd eu szállítás +2100 ft
Kb 14 nap alatt itt volt a Bluboo Maya sajna nem nekem volt kiprobálásra ,de eddig elégedett a csajszi (Samu galaxy után).... -
tibcsi0407
félisten
válasz
Azt nem tudom, de semmiképpen sem a Tinytől. Esetleg kínai raktárból és befizetni az adót érte.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szállító76 #125071 üzenetére
A követési számod megáll Feucht nevű városkában és többé nem mozdul. De ennek nem ebben a topikban a helye.
-
azozo
senior tag
válasz
Szállító76 #125068 üzenetére
Nem, de másra sajnos lehet számítani mint fennt olvashatod ...eltűnő csomagok
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szállító76 #125068 üzenetére
Akkor nem, ha jön.
De minden X csomag eltűnik a német Tinydeal szállításokból.
-
válasz
Szállító76 #125046 üzenetére
Most nézem, hogy 7Sony7 írja a dual sim-et. És valóban. Bocsi, a Samu honlapján ahogy néztem, ott nem láttam leírva, hogy két kártyás...
Játék Fb. nuku. Csak a fényképező lesz jobban használva Viber és a navi néha.
Így akár jó is lehet a masina! (Ezek után már csak az árát sokallom, meg kicsi az aksi.)
Korábban már volt itt ajánlva ez az Oukitel K4000 Pro... Egy nézést megérne...
-
7Sony7
addikt
válasz
Szállító76 #125056 üzenetére
Nincs mit. Sajnos ajánlani nem tudok neked, mert írtad, hogy fontos a 4g, én meg ez alapján nem is kerestem. Ha nem kéne a 4g, akkor a Xiaomikat ajánlanám, de ífy hátha lesz valakinek javaslata.
Viszont, ha eddig elég volt az 1 Gb ram, akkor lehet, hogy ezután is elég lesz, de ezt nem tudhatom. (Én, ha tehetném, min 2Gb ramosat vennék). -
azozo
senior tag
válasz
Bluboo Maya a TD-ből dpd-vel kb 25e
-
b0bcat
addikt
válasz
20-25 ezernél (újonnan természetesen) többet semmiért nem érdemes adni, amiben nincs legalább 2 giga RAM.
-
7Sony7
addikt
válasz
Szállító76 #125043 üzenetére
Volt a kezemben kb 10 percig, míg beállítottam a gazdájának. 2 sim + microSD. 5 colhoz képest nem tűnik nagynak, egész kellemes. Sima, gördülékeny rendszer (Bár egy vadi új készüléktől mit várjunk). Akku kapacitását kissé keveslem, erősen csak sacc, de wifi és mobilnet nélkül kb 5 óra SOT ra tippelek. Ez mobilnettel kb 3 óra. Csak tipp!
Az 1Gb ram a szűk keresztmetszet szerintem. Alapjában véve tetszett, de ennyi pénzért én inkább kínait vennék.
Fényképező 2-3 kép alapján elfogadható. -
nyunyi81
újonc
válasz
Nagyon köszönöm nektek megcsinálom
-
válasz
Árat nem találtam hirtelen, így meg nehéz megítélni...
Ahogy én látom (majd a többiek kijavítanak):
- "solo" sim
- 1GB ram? Mire szeretnéd majd használni? (Alap mutatványokra elég lesz, de pár progit multitask-olsz és vége a memóriának.)
- van 3G és 4G változat (a 4G-sbe újabb a proci, mindenképpen azt kell keresni)
- 2200mAh-s aksi sem valami combos... Szerintem egy nap alatt mindenképp leesik a vérnyomása a dolognak. (Szerintem a napi töltés szinte biztos.)szerk: mire nem jó az Árgép...
Itthoni mo-i garival 35-39eFt, viszont azt nem látom, hogy ezzel a SOC (illetve ehhez kötődve a 3G only vs. 3G-4G mobilhálózat) kérdést hogyan lehet kibogozni! Pl. ITT írják a termék nevében, hogy 4G, viszont a Specifikációnál a 4G résznél nem sorol fel semmit. Más oldalon meg Network Gen: 3G...
-
alex89
senior tag
válasz
Szállító76 #49028 üzenetére
Még csak most pénteken kaptam, de azóta elég intenzíven nyúzom. Wifi teljesen rendben megy, gps-t még nem próbáltam navigálásra csak bekapcsoltam, de gyorsan talált 8 műholdat, pontosságot ilyesmit még nem tudok. Az Fb ugye csak egy alkalmazás és független a telefontól. Mellesleg a legfrissebb verziója szerintem egy hulladék..
-
alex89
senior tag
válasz
Szállító76 #48976 üzenetére
Én is a kettő között vacilláltam, de végül a vowney lett a kamera miatt, amire elég sokan panaszkodnak a TS7 esetében. Bár hozzátenném, hogy az egyik fórumtárs által küldött TS7 képek tejesen rendben voltak, míg mások nagyságrendekkel rosszabb képeket mutattak TS7-től.
-
gjoe
addikt
válasz
Szállító76 #48976 üzenetére
Ha a TS7 mellett döntesz akkor a fekete csak 154.99.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Szállító76 #48356 üzenetére
Ha sürgős, akkor gyorsfutár.
Vagy kérdezd meg melyik postával küldenek, mert ha kínai vagy hongkongi, akkor az kínában marad. -
Zeki
nagyúr
válasz
Szállító76 #48339 üzenetére
Van egy nagy halom kínai webshop.
Mindet felkeresed, felíratkozol a hírlevelükre, és ha van kupon kód valahol, akkor tudni fogod.
Van ahol már eleve adnak 5dollár kedvezményt, ha beregisztrálsz. -
gjoe
addikt
válasz
Szállító76 #48339 üzenetére
Geekbuying. Mcbub.
Kódot nem tudok. Az 1/4 GB elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged