-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
leikomessi #85378 üzenetére
Ha benned a félsz a garancia miatt, akkor ajánlom a redmi noteot, itthon is beszerezhető az extremedigitalban garanciálisan, részletre is akár. Azért ezt, mert benne volt a listádban és van itthoni garanciális megoldása!
-
tlala
addikt
válasz
leikomessi #85367 üzenetére
Nexus 4-ről váltottam Coolpad F1-re, és nagyon elégedett vagyok a cserével (nekem is életem első kínai telefonja a Coolpad...)
Amiben az F1 szerintem jobb:- gyorsabb (menü, stb.),
- kamerája lényegesen jobb,
- nagyobb kijelző,
- lényegesen gyorsabb kezelés/áttöltés USB-n keresztül (pl. a Camera mappából a képek megjelenítése/áttöltése SOKKAL gyorsabb),
- SOKKAL jobb akku teljesítmény,
- lényegesen gyorsabb böngésző élmény (nem tudom miért),
- SD kártyával bővíthető (nálam elfogyott a 16GB...).A korrektség kedvéért álljon itt az is, amiben a Nexus 4 volt a jobb:
- LÉNYEGESEN szebb, élesebb kijelző, jobb betekintési szöggel/fényerővel,
- jobb minőségű zene lejátszás/hangzás,
- meg persze nem 4.2.2 JB futott rajta, hanem az aktuális legfrissebb android, vagy a legfrissebb népszerű custom ROM-ok...Ezzel együtt nekem rá kellett jönnöm, hogy számomra a gyakori frissítések, ROM cserék inkább nyűgök mint szemcsillogtató opciók, utálom a jól belakott rendszeremet legyalulni, nálam a telefon munkaeszköz.
Kiderült az is, hogy nekem fontos (nagyon) a jó kamera, a bővíthetőség, a nagyobb kijelző az öreg szemem miatt, stb. - szóval tettem egy bátor első kirándulást a kínai telók világába, és egyáltalán nem bántam meg! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
leikomessi #85367 üzenetére
Coolpad vagy a hongmi note....az összes többi csak utána....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest