- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
gya82: Parancsolj
Minireader: LeWa ROMot nem nagyon ajánlgatunk a fórumon, a kétes megbízhatóság miatt. Másrészt, pont tegnap raktam föl, puszta érdeklődésből, de a kínai "kanji"-s recovery, a kínai appok, a google appok és a market hiánya nem győzött meg, plusz folyamatosan fc-zett a phone.apk. De egyébként hajrá
-
Al3xT
tag
A Samsung (Blackberry, iPhone?) fules rendben mukodik a G3-mal. A Sony headsetem ugyanezt produkalta. (pattogas, csak akkor van rendes hang, ha nyomva tartom a gombot)
A Blade meg az Xperia viszont a Samsungot nem szerette.
Ugy tudom, ket eltero "drotozas" van a fuleseknel. -
Dominó85
addikt
Szia, én egy kb 10 éves Panasonic walkman fülessel és a Sony gyári felvevősével is teszteltem és tökéletes mind a kettővel. A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló. Lásd microSD karik amiket adnak vagy kérhetsz a telóhoz. A G3-madnak remélhetőleg szoftveres a baja. Ha hardveres akkor küldheted vissza Kínába... múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest