-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
gya82: Parancsolj
Minireader: LeWa ROMot nem nagyon ajánlgatunk a fórumon, a kétes megbízhatóság miatt. Másrészt, pont tegnap raktam föl, puszta érdeklődésből, de a kínai "kanji"-s recovery, a kínai appok, a google appok és a market hiánya nem győzött meg, plusz folyamatosan fc-zett a phone.apk. De egyébként hajrá
-
Al3xT
tag
A Samsung (Blackberry, iPhone?) fules rendben mukodik a G3-mal. A Sony headsetem ugyanezt produkalta. (pattogas, csak akkor van rendes hang, ha nyomva tartom a gombot)
A Blade meg az Xperia viszont a Samsungot nem szerette.
Ugy tudom, ket eltero "drotozas" van a fuleseknel. -
Dominó85
addikt
Szia, én egy kb 10 éves Panasonic walkman fülessel és a Sony gyári felvevősével is teszteltem és tökéletes mind a kettővel. A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló. Lásd microSD karik amiket adnak vagy kérhetsz a telóhoz. A G3-madnak remélhetőleg szoftveres a baja. Ha hardveres akkor küldheted vissza Kínába... múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Total Commander
- OpenWRT topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged