- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
drpeet #54976 üzenetére
"Meg tudnátok mondani, hogy melyik jelenleg a lehető legjobb dupa SIM-es készülék a piacon, amit csak pénzért venni lehet?"
Erre nehéz válaszolni, de talán:
1. Samsung i9502 32G Galaxy S4 Dual Sim Full Active DSFA Octa Core 1.6GHz Android 4.2 5.0 inch FHD
Etotalk.com-on kapható (kb. 800 USD) és magyar nyelv is van benne (vagy kérésre beleteszik).
2. HTC One M7 802w Dual Sim Full Active UltraPixel Android 4.2 Quad Core 1.7GHz 4.7 HD DSFA NFC
Etotalk-on szintén van, 650 USD.
Mindkét fenti telefont az eBay-en is árulják, legalábbis korábban láttam őket ott.
3. Ha gyorsan, itthon akarod beszerezni: Alcatel One Touch Idol X (OT-6040D) MTK 6589T procival, 2GB RAM-mal, 16GB ROM-mal. (Nekem most ez van és teljesen elégedett vagyok vele.)
Én még Ft-ra átszámítva kb. 98 ezerért kaptam meg a francia Alcatel webáruházból, de már itthon is van: Pl. itt. 76 850 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest