- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16301 üzenetére
én letöltöttem hozzá az AnySoftKey-t, hogy legyen magyar billentyűzetem, abban van olyan funkció, ami állítja a rezgés intenzitását.
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16300 üzenetére
Szerintem az
ilyen -
Dominó85
addikt
válasz
zebulon007 #14979 üzenetére
Merítsd le addig a telefont, amíg el kezd pampogni (15-20%), és utána töltsd fel teljesen (99%-nál tipikusan megáll egy ideig, úgy 15-20 perc után kiírja, hogy 100%, majd pedig hogy Charged/Feltöltve). Nem érdemes rá-rátölteni! Éjszaka érdemes Airplane Mode / Repülőgép üzemmódba tenni, azzal szinte semmit sem merül. Na meg senki se hívogasson amíg, alszok.
-
sasa311
veterán
válasz
zebulon007 #14975 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=3UZ0L4Cy1pk
Az telefonfüggő, hogy hanyadik az ikon de az (A) betűs ikont keresd, az a nyelvi beállítások és a nyelvválasztás a felső.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged