Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat
üzenetére
Nálam volt g2f, thl4000, és T6s, szerintem mind hozta azt amit vártam tőlük ebben az ár kategóriában. A cubotnál pont a te véleményedre (tapasztalataidra) alapoztam!!

_MG_ : Nos pont ezért írtam, hogy én nem próbálkoznék vele(ük). Sok volt a velük a probléma, optimalizálálatlan szoftver, szedett-vedett hardver elemek.Szórás a minőségben. Egyedül a design-t tudnám az áron kívül a számlájukra írni, de nyilván ők is fejlődnek és fel akarnak zárkózni. Lehet , hogy csak maradi vagyok, de nekem ezek "hard play" kategória. Nem szeretek orosz rulettezni....

Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest