- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos.
De persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest