- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hővezető paszták
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Születésnapos a Noctua
- Nikon DSLR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laza...
üzenetére
Hehe, ezt két szempontból nem értem.
- Itt nem lett leírva a tényleges megoldás egyszer sem, másik topikban igen, ott is "csak" egyszer.
- Azt gondoltam, hogy ebben a topikban (is) jó helyen vannak felhasználói beszámolók az egyes duál SIM-es típusokról szerzett tapasztalatokról, hiszen esetleg járnak ide olyanok, akik vásárlási döntés előtt néznek be, és az ilyen tapasztalatok segítik őket a döntésben. Ezek szerint ezt rosszul gondoltam, és zavaró itt az ilyesmi? A topiknyitó első hozzászólás szerint éppen olyan szándékkal nyílt a topik, hogy a tapasztalatok összegyűljenek itt a típusokról, hogy a vizsgálódók láthassák, mit érdemes megvenni (kínai) duálból. Mivel a problémám megoldódott, jutott az időmből, hogy ide bemásoljam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv, Emese
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hővezető paszták
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)