Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Telefonon valóban nem lehet megnyitni, asztali böngészőben igen.
Az a baj ezekkel, hogy egyrészt nincsen standardizálva a készítés (milyen program, milyen beállítás, milyen útvonal, hány kanyar, stb.)
Valós képet akkor kapnánk, hogyha egyidejűleg több telefont pakolnánk egymás mellé, mellette egy jó minőségű cél-gps-el, és mondjuk összesen 8-10 órát beletekernénk a készülékekbe, felhős időben, viharban, városban, sztrádán. Így sajnos ez csak ködszurkálás lesz.
Az, hogy mennyire használható, az csak hosszú távon derül ki. Nekem is volt, amikor a P770 teljesen jól működött, és szép tracket csinált, 5 nap múlva meg csak kóválygott összevissza. Egyelőre a Hongmi meggyőző, de lehet még, hogy egy hónap múlva a pokolba kívánom valami hülyesége miatt. Meglátjuk.Nekem az 1S eddig minden téren pozitív csalódás. Az akkuidő is kezd normalizálódni, bár az én használatommal napi töltésű lesz. (A P770, P780 2-3 napot bírt).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Filmgyűjtés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest