- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Mercutio_ #76474 üzenetére
Piszok egy titkos ez a wolfson cucc. Én is kíváncsi lettem, de ettől többet nem találtam: Link
"Csak, hogy ez könnyen shotgunshane vagy bárki más, aki tudja, hol találják meg ezeket grafikonok (tudok sem
olvasni, sem a svéd navigálni, hogy a honlapon, én), itt van egy lista az eszközök a Wolfson WM8994 audio chip,
amely támogatja a Voodoo hang mod amely szabadjára engedi a teljes potenciálját a Wolfson DAC:
Samsung Galaxy S, az összes modell (más brandings közé Élénk, Captivate, magával ragad, kényeztesse magát)
Samsung Galaxy K
Samsung Galaxy U
Samsung Galaxy Tab 7.0
Samsung Nexus S (szintén 4G változat)
Samsung 4G infundálja
Samsung Exhibit 4G
Samsung Continuum
Samsung Epic 4G
Samsung Droid Charge
Samsung Galaxy Player 4.0
T-Mobile Sidekick 4G Samsung
LG Optimus 2x/G2x
Asus Eee Pad Transformer
Más eszközök a WM8994 amelyek nem támogatják a Voodoo Sound (lenne hasznos összehasonlítás):
LG Optimus Black
Motorola Atrix 4G
Motorola Photon 4G
Motorola Droid Bionic
Toshiba Folio 100
Minden más eszközt én is kimaradt, amely az NVIDIA Tegra 2 processzor
Tehát, ha valami nem találtak, ahogy az a grafikonon egy ilyen telefon, Voodoo, vagy nem, mi lett volna egy sokkalpontosabb összehasonlítás mivel mi TD kezdetben hangot."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest