Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Szerintem egyiknek sem tudod itthon érvényesíteni a garanciáját, akár van márkaszerviz, akár nincs.
Ha itthon lenne a két telefon ugyanennyi, akkor rászánnám azt a +10 ezret, nem is a GG és az akksi miatt, hanem mert nagyon tetszik a Huawei, talán a legszebb telefon, amit eddig láttam. Viszont látatlanban nem merek ennyi pénzt kifizetni (még nem rendeltem telefont Kínából), így inkább teszek hozzá még 10 ezret, és próbálok vadászni itthon egy Motorola Atrix 2-t.
@(#7615) szpali
Itt olcsóbb, ráadásul most ingyenes a szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byski Áramláskijelző.
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest