Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicopapa
üzenetére
Vámot minializálni?
vagy freeshipping ami elkerüli valószínűleg az egész hercehurcát vagy azt a számlát normálisan megírja kisebb összegről a küldemény feladója. Természetesen emberi nyelvre gondoltam amit itthon is elfogadnak és akkor nincs probléma. Én mást nem tudok.
De biztos van itt olyan aki sokkal jobb tippeket tud adni, mert erre én is kíváncsi vagyok.@berigazek
Természetesen rakok fel képet amint el tudom venni egy kis időre a készüléket a lányomtól.

Igen, 512mb-os, a felbontásra az antutu meg ezt írta emlékeim szerint: 854 x 480.
de pontosítok ha nálam lesz...@Novicsok
Igen, igazad van, a kacatokat külön kell vásárolni, de amilyen segítőkészek voltak én örülök hogy nem téglát kaptam a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest