Hirdetés
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van! Anno a fiam is ilyen "gond"-al küszködött. Amikor megkérdeztem hogy mia p...nak az a sok sz.r amit felpakolt akkor "mert jó". Aztán szépen leszokott róla. A beállítások között található egy kis választható "opció" a fejlesztői lehetőségek-törölje a tevékenységeket. Meg érdemes használni a "be-ki kapcsolás ütemezése" A folyamatos üzemtől sokszor megbolondul a telefon főleg akkor ha megy két hete egyfolytában és tele van az "agya" a futtatott dolgokkal amiket BÁR több napja nem is nézegettünk de ott virítanak "pucsítva" és arra várnak, hogy a "gazda" megint használja
Az én telefonomra is van egy csomó dolog telepítve, fut is rajta DE csak azok amire tényleg szükségem van! Nos ebben sokan nem tudnak határvonalat húzni! Mi is az amire nekem ténylegesen szükségem van?
Egy off példa az egyik fickónak azért kellet egy giga-miga asztali gép 250eFt-ért mert az elmondása szerint: az egyik monitoron nézem a meccset a másikon meg dolgozom egy excel táblában?????
Ekkora barmot
csak ez volt a szerény hozzászólásom valószínűleg megsértődött
DE aki ilyet mond annak fogalom zavarai meg gyűjtögetési kényszerben szenved a "fukszos kisebbségiek" mintájára.........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Orvosi kérdések
- Poco F7 – bajnokesélyes
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az én telefonomra is van egy csomó dolog telepítve, fut is rajta DE csak azok amire tényleg szükségem van! Nos ebben sokan nem tudnak határvonalat húzni! Mi is az amire nekem ténylegesen szükségem van?
Ekkora barmot
csak ez volt a szerény hozzászólásom valószínűleg megsértődött