Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Ebben nem értünk egyet. Gorilla Glass ide vagy oda én fóliáztam a telómat. Egyrészt egy jó fólia nem zavaró, másrészt én nem kockáztatom meg a kijelző épségét, nyilván nem leeséstől, hanem mikrokarcoktól véd a fólia, de arra tökéletes. Eladásnál azért nagyon nem mindegy a kijelző állapota, ha ott van hogy végig fóliában makulátlan állapotban az sokat számít. Persze ízlések és pofonok, szerintem nem árt egy fólia, vagy fél évig minimum elég egy és nem nagy pénz manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest