- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
Vvarpi
üzenetére
A Két kártya között tudok hívást átirányítani, az nem gond, illetve nem is akarok egyszerre beszélni rajtuk. A gondom a kártyáim sokaságával van. Van egy sajátom, amin saját kis vállalkozásomat menedzselem, ezért jó ha elérhető vagyok, illetve nagyon sok emberrel beszélek vele napi szinten sokat ingyenesen. Eddig ezt használtam egy Gnexusban, csakhogy ehez 100MB net van csak. Emelett van nálam egy másik cég ügyeletes telefonja, amit állandó jeleggel és azonnal fel kell vennem, ha épp ügyeletes vagyok (szinte mindig). Ezt eddig egy nokia C1-02-ben használtam, aminek jó nagy a készenléti ideje, csakhogy ehhez van egy 1 gigás net előfizetés, amit így "elvesztegetek". Ezt a kettőt szeretném összehozni egy készülékben.
Így csak egy telefonom lenne, ami jó.
A másik ötletem, hogy saját kártya + t-mobilos webstick menne a kétkártyásba (valószínű jiayu g4). Az előzőekben leírtak szerint, igy a netes kártya, és a telefonálós egyszerre működhetne (telefonálás alatt nincs net ami nem baj). Így marad egy külön telefonom, amivel nincs kevesebb kütyü nálam, de legalább lessz netem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő