Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Szép napot!
Ismét egy pont, ahol nem értünk egyet, -ha tetszik, ha nem,- és körül nézel picit a nagyvilágban valamit magára adó (profi ) fotós, videós nem használ mást, mint Sandisk-et! Vajon miért! Bizonyára azért mert annyira "gagyi " mint ahogy jellemezted. Én a magam részéről kerülöm az ismeretlen noname dolgokat,- esetünkben memória kártyákat,- mert a "nagyok" már letettek valamit az asztalra, már bizonyítottak, hisz ezzel szereztek nevet maguknak. Az általad favorizált termékek pedig az " indultak még..." kategóriát képezik. Ami még minőséget takar az a SiliconPower!
Üdv: DJ -
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Érdekes, hogy pont a SanDisk-el van negatív tapasztalatod, fotós körökben ódákat zengenek róla és bár munkára Silicon Power kártyákat használok lehet, hogy nem véletlenül használ kb. mindenki SD-et vagy SP-t aki komolyabban fotózik. A Transcend pedig szintén elég jó.

Nekem a G3-ban egy 30MB/s-os 16GB-os CL10-es SanDisk van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Bocsáss meg, én nem ismerem az általad javasolt kollégát, de miért lenne ő megbízhatóbb, mint egy jól bejáratott webshop. Nem feltételezem, hogy "kamionról leesett" áruról van szó, mert hangsúlyozom, nem ismerem az illetőt.
Önmagadnak mondtál ellent, amikor lehúzod a Mymemory cuccait, aztán közlöd, hogy Te még ennél is olcsóbbat vettél. Olvastam a Team Group-ról, tapasztalatom nincs velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest