- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Somatom #139989 üzenetére
Biztos nagyobb az esélye ennek egy rootolt eszközön, mint egy nem rootolton. Szerintem nem akarják bonyolítani az életüket magyarázkodással, hogy a sopánkodó rootolt, ne adj isten tákolt ROM-mal rendelkező ügyfelek telefonjairól ellopott adatok miatt ők nem vállalják a felelőséget. Olyasmihez tudnám hasonlítani, mint amikor nyitva hagytad a hátadon lévő táskát és sétálgatsz a tömegben, mert úgy is lehet sétálni, csak nem javasolt pénzt, akár milliókat tartani a táskában.
Több új kínai telefont kaptam tákolt, szar ROM-mal, borzasztó volt, bármit kinézek azokból.
-
Ájvé
veterán
válasz
Somatom #139989 üzenetére
Nem, ha rootolt az eszköz akkor más azonosító például tárolt ujjlenyomat azonosításhoz férhet hozzá. Ha banki azonosításhoz telefon appon keresztül ujjlenyomattal belépsz akkor szerintem rootolt eszköznél ehhez már hozzáférhetnek. De javítsatok ki ha tévedek. De ha rootolt a készülék akkor SMS-hez is hozzáfér ha ugyan ebben az eszközben van az azonosítáahoz használt SIM is. App és SIM egy készülékben ez már biztos teljes hozzáférést biztosít, de csak akkor ha az app már hitelesítve van persze.
Nem értem egyébként, rootolt eszközről beszélünk ami ebben az esetben a telefonod, így igen kettő egy és ugyanaz.citkar:
Igen akár csak személyes adatokkal csalás útján is meg tudják tenni, korábban linkelt cikkben pont erről van szó, valamilyen módon személyes adatokat szereztek a célszemélytől és ezek birtokában csalással gyakorlatilag kifosztották. Olvasd el Somatom szerintem nagyon durva és tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- EAFC 25
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest