- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
fudi2002 #137135 üzenetére
Néhány éve, amikor az első redmi (red rice) és az első redmi note megjelent, itt a PH-n mindenki istenítette a MIUI. Becézgették meg még cikk is volt a PH-n (vagy valamelyik társ oldalon), hogy milyen szuper, meg hogy mennyire testreszabható, mennyivel jobb, mint a stock droid. Most ekkorát fordult a világ? Ez is olyan lett mint a Samsung touchwiz-je? Kerülendő? Én out of the box használtam a RN4-et egy évig és olvasva a topikját mindenki mókolta így, meg úgy, de a végén úgy láttam nem, vagy annyival nem lett jobb, mint amennyi időt belefektettek. Vannak abban a topikban páran, köztük te is, akik értenek is hozzá, ez mindenképp értékelendő! Láttam, hogy volt ott camera 2 api, meg sony kameramodulcsere, meg ilyen root, olyan root (magisk), amiket persze figyelemmel követtem, de soha nem alkalmaztam. Szóval a MIUI most tényleg ennyire rossz lett? Részemről ez nem kötekedés, ezért kérlek ne annak vedd/vegyétek! Ez csak kíváncsiság.
-
Flexy90
senior tag
válasz
fudi2002 #137135 üzenetére
Az a gond, hogy én megszerettem a MIUI-t, ezért is vennék inkább Mi 6X-t, mint Mi A2-t a B20 feláldozásával.
Én elhiszem, hogy 4 GB ram elég kellene hogy legyen, stock androidra szerintem ez igaz is, de a MIUI erőforrás igényesebb. Valamit, valamiért.Azt hiszem rövidre zárva, a Mi 6X 6/64 GB, SnapDragon 660 - 66.000 Ft-ért elég bestbuy. (de sok 6-os..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest