Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
Tim82 #136784 üzenetére
5000-es topikját nem olvastam, csak a nagyobbakat. Szerintem erősen bolt (és felhasználói szokás) függő ez az önálló életet élő telefon. Vegyél megbízható helyről és használd óvatosan. Ez igaz bármilyen okostelefonra.
Nekem egy tabom van - nem a szokásos helyeimről -, amire minden nethez jutás esetén azonnal települnek random alkalmazások. Mondjuk engem nem érdekel, mert nem netezésre tartom, viszonylag ritkán engedem nethez, számítok rá és azonnal törlöm.
Az általad írtakra valóban jók a BV-k, ennyit bőven tudnak. OTA frissítés is szokott lenni, nyilván egy idő után már semmi, de én nem hiányolom. Ha nincs mit javítani, akkor minek újabb csomag rá?
Én árakat (is) nézve ragaszkodom az Oukitelhez (nagy akksi miatt, többféle is van) és a Blackviewhez (ebből is többféle van), volt Samsung, THL, Homtom, Sony, Evolveo, Nokia, stb, de én az említett kettőt favorizálom.
AGM-et is vennék strapaokosnak, ha jobb összeállításban lenne. Tényleg hasonlítsd össze őket a kimovilon, nézzél megfelelő üzletet és úgy dönts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- eBay
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő