- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
junkpod #133916 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a háttértár növekedése is megjelent a piacon, a 32 vagy a 64 GB-os készülékek is elérhetőek. Persze értem, hogy ilyen aprósággal miért csökkentik a felhasználói élményt, régen én is memóriakártyákat használtam, de már egy-két éve 32 GB-on jól elvoltam, most meg sok a 64 GB-os készülék is, ha kicsit többet áldoz rá az ember.
-
válasz
junkpod #133916 üzenetére
Hábbizony' ez az új divat. (A "rohadjanak meg" kategóriás divat)
Viszont az adapter tényleg hasznos, én is így használom.
Igaz, fizikai méretéből adódóan az asztalra lehelyezve billeg, de én leginkább övön, bőr tokban tartom, így kb. nem érdekel, hogy billeg-e. Na és persze a szilikon tok meg takarja.
Így örő' é' bódottá' va'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest