Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Én ezt értem teljesen. Ez egy érzelmi döntésem, miután két Xiaomi egymást követően lett ugyanolyan sárgulós. Simán lehet, hogy belenyúlok más gyártónál is, de nem sokat tehetek azon kívül, hogy megnézek másik telót
A baj az, hogy a filléresebb kínai telefonokkal nem volt ilyen bajom soha, pl.: Oukitel meg hasonlók. Így simán visszamennék egy olcsóbb gyártóhoz is akár, mert azokkal sem ért ilyen sárgulás. Ez nem statisztika vagy bármi, csak felhúztam magam rajta és a Xiaomiknak mennie kell, nem racionális alapon persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest