Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz Ájvé #128550 üzenetére

Köszi a válaszokat. Egyenlőre még csak bámulom a kínálatot. Mutert szeretném meglepni valami nem túl drága telóval :B Több mint 2 éve nyüstöl egy Jiayu F1-et, szerintem neki megfelel mindenben, csak eléggé meg tud torpanni, 512 ram nem csoda. Szóval konkrét telefont még nem néztem, de a mostani 4 colt fel akarom tolni legalább 5-re, HD felbontással. Van néhány 5,5-ös is ami beleférne a nem túl magas büdzsébe, csak tartok tőle hogy ekkora kijelzőre kevés a 720P. Bár, az F1-nek még kisebb a pixelsűrüsége, 4 colon 233ppim míg egy 5,5-ös 720p-vel 267ppi-re jönne ki, tehát még itt is lenne fejlődés :) De gondolom 5 colon lenne igazán szép a kép. Tehát a méret és a felbontás megvolna, már csak jó akkuidő kéne hozzá, mert eléggé megszokta már hogy abban a kis vacakban akkor is van élet még, ha egész nap tolja a candy crush-t. Mert csak erre használja, meg persze némi telefonálás, nagy ritkán talán fénykép is, meg egy kevés wifi böngészés. Mobil net nem kell, nincs szükség 4G-re. Olyan 25 ezerig keresgélnék vagy magyar boltban, vagy eu raktárban valami használhatót. Szerintem 1GB ram is elég volna, meg nem kell cpu-ban sem erőmű. Az a szar, hogy minden feltételt más-más telóban találok meg. Ezért kérdezgettem pl az aksi időt, mert ami mondjuk árban, kijelzőben megfelel, ott karcsú a telep. De még bámészkodom sokat. Lehet hogy az F1 hardveréhez viszonyítva a 2400-as aksija android 4.2-vel nem tud több üzemidőt, mint mondjuk egy modernebb hardver 5 colos kijelzővel 6-os androiddal kb ugyanakkora aksival? :U

Új hozzászólás Aktív témák