- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
A speed 7 specifikációját nem ismerem, de amit az enyémbe pakoltak, az a cucc még most sem a 100 dolláros kategória, másfél évvel ezelőtt meg pláne nem volt az. Sztem nem lenne baj az árazásával, ha nem kéne azon izgulni, hogy egy jól összerakott példányt fogjon ki az ember. Ha ez nem lenne, akkor én szívesen vennék megint Zopot.
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
hát ja közel 50ezer volt akcióba, de legalább magyar garival
s4ről váltottam, hát szerencse még nem vették meg mert bepipulok és visszaköltözök arra
mondjuk már csak ez az enyhe vibrálás zavar, pedig szép lenne a kijelző, ilyen miatt visszacserélik szerintetek edigitalba még 3 napon belül vagyok pénteken hoztam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő