- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Gyatra minőség camera zoom fx-szel is. Köszönöm!
Meg kellene nézni azt amit Mikrofon javasolt. Tömörítés nélküli kép, stb.
Ennél a kulcstartónak álcázott kamera is jobb képet készít. Reméljük csak SW gond lesz és nem HW.Leadtam a rendelésemet a haipai i9277-re - minideal.
Reggel beszéltem az egyik csajjal. Azt mondta van raktáron, jár hozzá ingyen tok és azonnal tudják küldeni. Kiderül... -
mikrofon
veterán
Nah eddig teljesen odavoltam, hogy a lenovo a789-nek milyen rossz a kamerája.... Hát most már látom, ennek azért rosszabb.. Ezzel a kamerával vagy a ROM-mal valami nincs rendben! A Mobileuncle MTK Tools MTK engineer mode menüpontja alatt van egy olyan rész, ahol közvetlenül lehet a kamerát tesztelni. A beállítások között az is megadható, hogy raw-ban mentsen. (én sosem próbáltam, nem tudom tényleg tömörítetlen-e) Egy ugye elvileg tömörítetlen képformátum, akkor sok adatot ki lehet belőle nyerni egy exif viewer szoftverrel! Érdemes lenne ott próbálgatnod, meg hát megérné egy másik ROM-mal is, hátha változik....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest