- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
MrChef
üzenetére
Gyalogos navigációnál lehet fontos. Amikor N5-ről P70-re váltottam (iránytűvel szerelt vs nélküli eszköz) és először használtam a Google Térképet, megdöbbentem, hogy az utcán elindulva mennyivel rosszabbul - nagyobb késéssel - mutatja, hogy merre induljak, indultam el. Kocsiban használva szerintem nincs jelentősége.
-
svgyula
addikt
válasz
MrChef
üzenetére
Szia! Semmilyen hatással nincs a navigációra. Mivel azokat "elméletben" célhardverral is csak a "műhódak-tól" való távolság alapján számítja ki a pozíciót. A telefonban meg ahol nem képesek megfelelő antennát belebuherálni, ott van A-GPS vagyis mobil hálózat alapján segít magára találni.Amelyik meg végképp "gagyi" az pedig csak akkor indul el ha van WIFI és először tud pozicionálni. Találkoztam ilyennel! WIFI mellet pozicionálni utána lehetett használni amíg célba ért. Aztán ha a visszaúton induláskor nem volt WIFI a kezdőrúgásnak, akkor kezdő szívás volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WOT - Roham
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest