- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander #117218 üzenetére
Segítenél nekem linkel, hogy hol húzták le ennyire és a rengeteg a bug benne, xtouch
Össze hasonlítanám az én telefonommal, hogy nálam is esetleg jelentkezik vagy még nem találkoztam vele.
Egyet észleltem, hogy lassú az ujjlenyomat olvasója. De azóta jött egy frissítés még nem próbáltam ki. Előre is köszönöm.
---------------
Na most újból beüzemeltem és pillanat alatt érzékeli az ujjamat.ez is kilőve
-
csubuka
addikt
válasz
Outlander #117218 üzenetére
Értem, köszi. Hiába másik modell, amit lehúztak, azért lehet, hogy a márkáról is elmond valamit.
Az a baj, hogy olcsón jó nem nagyon szokott lenni. Mondjuk az Oukitel U7 az okés, de semmi extra. De szerintem az U8 nem véletlenül lett leárazva, a k4000 meg vaskos kicsit. *Ha már kis aksis meg gyenge az Xfire 2 legalább menjen komoly hardveres gondok és szoftveres nyűgök nélkül jó ideig.
Lehet redmi 3 lesz ez, tök más árkategóriából
Csak nekem az a teljesítmény tök felesleges. Igazán lehetne egy "gyengusz" gép jó kamerával (vagy ne nagyon rosszal) igényes külsővel okos áron. De a jó kamera sajnos mindig a komoly gépekbe megy, ahogy a normál külső is, szóval ilyen nincs ami pont nekem lenne kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest