Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63829 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Kontakt spray-jel már fújtam.
Még szerencse, hogy a jó példány (amit Kínában személyesen vettem) van a fiamnál használatban, elég messze innen, én meg csak elboldogulok.
Ettől eltekintve egy nagyon jó telefon a V987, amikor működik. Már nem is kapható, lejárt az életciklusa.
Ugyanakkor vettem ott 2 db V970-et, mindkettő hibás lett. -
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63823 üzenetére
ZP100-on tanultam a flash-elést. Nagyon stabil telefon volt.
-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #63823 üzenetére
És a ZTE V987-en az SD kártya rendszeres magától történő leválasztásával mit lehet tenni? Újraindítva helyreáll. De az egyik példány hibátlan, szerencsére.
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
Akkor marad a Huawei, mint hibátlan. Igaz, csak 2 db Huawei tabletünk van, egyforma, azok hibátlanok.
Yüanban venném, de már látom: a helyszínen kell(ene) rájönni a hibáira. Ez nem könnyű ROM csere előtt, kínai helyi körülmények között. Akkor másnap lehetne próbálni visszacseréltetni (helyi web-shopról van szó).
Szóval, hol a Honor 3C? -
alexw801
senior tag
Valaki itt a Huawei Honor 3C-t ajánlotta. Igaza lehet.
De hol van róla friss információ? A Vickmall.com felárral árulja multilang. ROM-mal. De az eredeti belpiaci ára jobb (1G/4G 800 yüan, 2G/8G 1000 yüan), de még az oroszoknál sem találtam tapasztalatokat róla.
Kezdem unni a ZTE-k hardware hibáit, a kezemen átment példányok közül 3 is hibás, ez sok. Huawei és Lenovo cuccom még nem volt hibás.
Szóval, mi újság van a Huawei Honor 3C körül? -
alexw801
senior tag
válasz
meridaharcos #57939 üzenetére
Bruno mindig posztol update...zip formában GravityBox-ot, a ZTE V987-re Recovery-ből telepítem, semmi beállítást nem kell ismételni. Kb. 2 hetente jön, most a v2.9.1-nél tart.
-
alexw801
senior tag
válasz
Victoryus #53454 üzenetére
Pl. a File Expert-tel lehet apk-ra visszamenteni a működő app-okat.
Én MyBackup Pro-val (4pda.info-ról leszedhető) szoktam egyik androidosról a másikra áttelepülni, lehet adatokkal együtt is elmenteni, és a fizetőseket másutt használni, a Google/gmail regisztrációtól függetlenül. De ez nem a ROM, hanem az én app-jaim. -
alexw801
senior tag
válasz
Zolka73 #53423 üzenetére
Ha szépen végigcsinálod a vételt (bármikor megszakíthatod, és akkor nincs megvéve), akkor minden kiderül. Amit ajánlanak, be kell választani, és kiderül, hogy ingyenes-e (itt mind a 3 az), tehát kérni kell. A postát is te választod a felajánlottak közül. Legyél szerény.
-
alexw801
senior tag
válasz
interstate76 #53274 üzenetére
Ugyanezt használom V987-en.
Semmi gond, kiváló hangminőség, ha erős az internet kapcsolat. -
alexw801
senior tag
válasz
hunaqua #53064 üzenetére
A V889S-re van a needrom-on egy friss gyári multilang. ROM, Flash Tool-jával együtt, nagyon egyszerű felrakni és elég jól magyart is tud. Semmi extrém kaland. Igaz, mint minden 4GB-os telelefonban, itt is 500 MB partíció van a programokra. Akinek kevés, átpartícionálhatja.
-
alexw801
senior tag
ZTE V889S-en Meteos-t telepítettem és indítottam.
2.5 GB-ot választottam. (A teljes munkafolyamatot most itt nem részletezem).
Eredmény: ZTE (csak felirat) logo van lefagyva a képernyőn. Csak az akku ki segít.
Utána a CWM Recovery-be be lehet lépni, más semmi nem működik.
Ezután újra flash-eltem a ZTE_v889s_multilangual_rom-ot.
Megint működik minden, de a memória (ahová a programok kerülnek) 500 MB változatlanul.
Ezután ismeét meteos indítás, 2 GB választással.
Az eredmény megint csak: ZTE (csak felirat) logo van lefagyva a képernyőn. Csak az akku ki segít.
Újra flash-elem.
Ez azt jelentheti, hogy nem lehet meteos-szal újra partícionálni? -
alexw801
senior tag
A ZTE V889S úgy tűnik, a ZTE V807 (Blade C) ázsiai modell száma.
Pl. itt írják: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=441357
Most kaptam le a hivatalos ZTE honlapról az angol Manual-t a V807-re, azonosnak tűnik.
Pl. a képernyővédő is meg kell, hogy feleljen.
Valaki tud erről? -
alexw801
senior tag
ZTE V889S
Amit tudtam, a funkciókat eredeti ROM-mal a piszkálás előtt végigpróbáltam. A fentlévő ZTE apps progival leszedtem a netről a GPS Test app-ot, kiváló gyors a GPS.
Végül is felflasheltem needrom-ról a multilang verziót. Rootolt, van alatta egy Recovery:
rua 1 auto CWM v5.5.0.4 for ZTE V807,
rendes, van minden funkciója.
A 4pda.info-ról lependítettem a MyBackup Pro-t (ezzel lehet a legegyszerűbben telók között átömleszteni az app-okat adatokkal együtt, a drágán megvett app-okat is.) Most dolgozik.
Jók a benyomások. -
alexw801
senior tag
válasz
vegyszer #52618 üzenetére
Ennek kapcsán azt próbálom mától, hogy a ZTE V987-en az internetes adat SIM-et állandóan bekapcsolom (eddig csak akkor tettem, ha internetezni akartam), de a GravityBox csempéknél 2G/3G -ről 2G-re kapcsolom, az akku fogyasztás így kisebb, az értesítések befutnak, a tényleges internet használat előtt pedig visszakapcsolom 2G/3G-re.
Más: Bruno legújabb frissített ROM-ja szuper, eddig semmiféle BUG nem jelentkezett, igen kellemes lett a telefon. -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #52405 üzenetére
A Conrad bolt a Körúton hogyan árulja és hirdeti ezeket?
-
alexw801
senior tag
válasz
Killerlaca #52401 üzenetére
Lásd Posta honlapon a visszaküldést, ajánlott levélként.
-
alexw801
senior tag
A KitKat beszivárog Bruno V987 ROM-jába. Már töltöm is lefelé a legújabbat!
-
alexw801
senior tag
válasz
kartalhu #50992 üzenetére
A hanghívásra használt SIM-re a beállítások almenüjében be lehet állítani, hogy hanghívássa és SMS-re ezt használja kizárólag. Többet ezt nem kell piszkálni.
Az internet elérés bekapcsolásakor mindig választani kell a feljövő ablakban, hogy melyik SIM fog felmászni a netre. -
alexw801
senior tag
válasz
freestailo #50861 üzenetére
Az nem mókolás, az maga az élvezet. Csak addig élvezek egy új telót, ameddig van mit csinálni rajta.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50128 üzenetére
Én csak a hírekben olvastam az új csomagokról, magam céges SIM-ekkel nyomulok.
-
alexw801
senior tag
V987 - V967S hátlap téma:
Abszolut azonos, csereszabatos a hátlap, kipróbáltam.
A NILLKIN hátlap tok is azonos, mindkettőre rápattan.
A képernyővédő fólia mérete szintén azonos.
Nillkint itt veszek majd (szuper minőségű fóliát is adnak hozzá):
http://www.ebay.co.uk/itm/330947762165?var=540198865180&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
A wakaplaza-nál vettem már, de ott most + 2 GBP postaköltség jelent meg.
A V967S oldal pereme fém bevonatos műanyag, ennek hasznos lesz a Nillkin, mert nem kopik majd le. -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50090 üzenetére
A gond csak ott van, hogy a Mobile VoiP olcsó hívás (szinte ingyenes) csak a main provider mobilokra vonatkozik UK-ban. Nemrég használom, szuper, mindkét irányban.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50083 üzenetére
Nem mindig. Fiam az angol Vodefone-nál 500 MB-ot kapott, most jön rá, hogy ez kevés.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50079 üzenetére
Ez így van. A napokban kijött "korlátlan okostelefon adatcsomagok" a 3 nagy szolgáltatónál 5-6000 Ft/hó körül mind 500 MB adatforgalmat adnak havonta. Szerintem 1-2 GB az ideális, ezért kell modembe való SIM-et venni, ezért (is) kell 2 SIM-es telefont használni.
-
alexw801
senior tag
válasz
tolvaj! #50075 üzenetére
Nekem van egy
ZOOM 3G Wireless-N Travel Router-em,
elég drága de kiváló, kb. 3 órát megy saját akkuról. Van 1 kábeles LAN-ra beállítható kimenete is. Mindenféle mobilnet modem sticket támogat. Egyszer kell beállítani (beleértve mindent, wifi hotspot, SIM pin, stb.) és utána csak be, majd kikapcsolni kell, 1-2 perc alatt feláll a megfelelő üzemállapot. -
alexw801
senior tag
Volt itt nemrég a megoldás az alkalmazások .apk formában való lementésére a telefonról (másik eszközre való átvitel, biztonsági megőrzés, stb. céljából).
Valaki meg tudná ismételni az infot? -
alexw801
senior tag
válasz
anonym1s #49612 üzenetére
A V987 video autofókuszálása az első Bruno féle ROM-mal gond nélküli volt, most az utolsóval tényleg néha elveszíti, majd 1-2 mp alatt újra megtalálja, főleg kontrasztban szegény téma meg srenkelés (elfordulás felvétel közben) esetén. Viszont stabil ha mozgó gyerekeket videózok.
A stock camera app-ban a video minőségét lehet állítani, célszerű a legfinomabbra. -
alexw801
senior tag
Na, tegnap este végre megtaláltam a Glonass holdakat, de sajnos nem a V987-en, hanem a Huawei Mediapad 10 tableten, hiszen júniusban Kínában is megvoltak, amikor először kipróbáltam a tabletet. AndroiTS GPS Test progival, + screenshot.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #49160 üzenetére
2 db-ot használunk a V987-ből, jók.
A back button gond szig. szalag rossz felragasztása miatt volt, akinek volt, volt, aki maga megjavította.
Nálam a V970-ből jött be 2 db hw hibás példány. -
alexw801
senior tag
válasz
kisszoli0707 #49102 üzenetére
A V987-esnek egyaltalan nem nyikorog, foleg a Nillkin hatlappal.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
vadkörte #47697 üzenetére
A ZTE V987-ről:
Kettőt használunk fiammal, én május óta, nálam a legutolsó Bruno féle ROM-mal. A fiamé fiatalabb, és Bruno korábbi ROM-ja van rajta.
Egyetlen jelenség ritkán, hogy eldobja az SD kártyát (ezt jelzi hanggal), és néha nem mászik fel a mobil netre. Mindkét esetben reboot szükséges, ez 1 perc volt eddig, de a Gravity box (integrálva van Bruno ROM-jába) legújabb verziója "intelligens reboot"-ot ajánl, fél perc, és nem kell beadni a 2 SIM PIN kódját, mint egy rendes reboot-nál.
Kiváló telefon. Nem baj, hogy nagy, jól olvasható, kényelmes. -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #46574 üzenetére
Belülről volt pontatlanul ragasztva, azért nem ment a back gomb.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #46548 üzenetére
Azt egy kis szig. szalaggal meg lehetett volna gyógyítani, van rá leírás.
-
alexw801
senior tag
instantwater kolléga,
túl hamar küldted vissza a ZTE V987-et a back button problem miatt.
Bruno V987 fórumán a #805 hozzászólásnál mesélik el, hogyan kell a nem megfelelő vastagságú szigetelő szalag problémát megoldani, ugyanis ez az oka. -
alexw801
senior tag
válasz
Atomcsirke #45971 üzenetére
Az EU-ba belépő légiutas vám és áfa mentes behozható értékhatára 430 EUR volt, amikor legutóbb érkeztem Kínából. Tehát fütyörészve, a vámosnak mutogatva lehet behozni ilyen telefont.
-
alexw801
senior tag
cappa77, mi a véleményed fcsabika csodálatos kalandjairól?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874&page=81
Ez tulajdonképpen egy szuper backup módszer, ami téglásított telefont is visszahoz, ha jól értettem?
Érdemes követni a módszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest