- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #62295 üzenetére
Vtel. For You
De vagi
És!.... 1000 kilogram
-
Laza...
addikt
válasz
Skinkiller #61973 üzenetére
Ne legyél már annyira okos. Ha nem küldöd a valódi utalást, majd felértékelik, és törölheted a szemed. Jobb úgy?
-
Laza...
addikt
válasz
Skinkiller #61969 üzenetére
2 fontos tényező: Tavaly és nyáron. Mind2 elmúlott
-
Laza...
addikt
válasz
Skinkiller #61965 üzenetére
-
Laza...
addikt
válasz
Komplikato #61725 üzenetére
Nálam ezt úgy hívják hogy PayPal.
-
Laza...
addikt
válasz
Mr.Csizmás #61457 üzenetére
Van itt teszt is róla, meg saját fóruma is. Nekem egy Hongmim van (lett végre 51 nap után), de ha erre nem lett volna zsé, akkor a Xiocai lett volna a befutó
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #60979 üzenetére
A szállítási költség pluszban van, valamint arra is figyelj hogy német raktárról rendelj
-
Laza...
addikt
válasz
feltamadas #60964 üzenetére
Az hogy úgy néz ki, nem azt jelenti hogy olyan... Jó reggelt
-
Laza...
addikt
válasz
Crytek #60815 üzenetére
Az az igazság hogy a kínai, mint kajában is, mindig lutri. Az viszont igaz, hogy az ár valahol tükrözi a minőséget is, így vagy úgy. Hiába itt full noname minden, de kezdenek rájönni hogy teljesen xart nem érdemes már árulni. Azaz a minőséget ott is meg kell fizetni, és ha a ló éve is úgy akarja, kibírja addig a telo mint a nagyobb márkák hazai áron vett minőségi cuccai. Bár a jáde nyúl is elhallgatott, még ha holdáró is lett...
-
Laza...
addikt
Lebutított koppintás
Méghogy concorde... ugyanaz a ratyi kínai belső, többért.
Eszembe jut a régi Alba laptopom, és eccercsak alibabán láttam Alba logo nélkül, kevesebb mint féláron. Magyarországon nemhogy gyártás nem folyik, hanem semmilyen fejlesztés sem. Amúgy meg tök mind1 a kínaiaknak, ha x db-ot veszel, azt is ráírják bármire hogy "Pistike". Na így lehet origi pistike (vagy concorde) laptopod, vagy telód is (akár)
-
Laza...
addikt
válasz
b3t3rv #59673 üzenetére
Ez meg még jobb, csak félek tőle hogy a 8 core mellé (nem csak erre vonatkoztatva) lesz egy xar körítés, és akkor ezek a telók 8 magos téglák lesznek. Gondolok xar GPS-re, 0 támogatásra, nem lesz pótakksi, stb....
Azaz most 8 core cimkével bármi fost lenyeletnek emberekkel..
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82 #59667 üzenetére
Nem tűnik rossznak, főleg ennyiért. Főleg ha még a GPS is jó rajta
-
Laza...
addikt
Én simán bevállalnék 4-5 k pluszt, ha nem kell xopni heteket a várakozással, van support, etc.
Csak itt mindenki "csóró", és mindenkinek ingyé kellene minden. Saját tapasztalat ha meghirdetek valamit 15k-ért, jön a böffentés hogy 7k-ért viszem. Hát anyád.. (kinek nem inge...)
Az a 4-5k max 10%, és aki üzletelt má hivatalosan, urambocsá szürke hivatalosan, az tudja hogy ez max bevezető % lesz(lehet) csak.
A másik amit utálok hogy mindenki bekapcsolja, és má root, meg rom csere, meg franc tudja mi, utána jön az hogy ez is egy sz@r kínai vacak.
Harmadik: minenkinek ingyé kell, áfa nélkül, vám nélkül, szállítási költség nélkül, lifetime garival minden.. Tovább is lenne még, csak ez most nagyon kijött.
Uff
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #59040 üzenetére
Én bármit meghirdetek neked garantált legolcsóbb félár alatt, csak készleten nem lesz...
-
Laza...
addikt
válasz
benceman00 #58934 üzenetére
Nézd meg a negatív visszajelzéseket is
Én nem vennék tőle, kevés eladása van, és nekem elég ha egy fake telót küldött valakinek...
-
Laza...
addikt
Ez is elég csini, nem sokkal drágább
-
Laza...
addikt
válasz
Atomgeszi #58152 üzenetére
Q: HI!
How about the battery,how long does it stays alive with normal use?
ThanksReply
Damian Parsons
January 6, 2014 at 10:50 am
If you charged it fully and then sat down and used it until dead, you’ll get about 4-5 hours on screen assuming normal use. It should be enough to easily get you through 15 hours, but then that will depend on how you use your phone. -
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #58070 üzenetére
Az előbb még eskü FREE volt. Most meg már $25.00 lett a DHL. Az előbb kellett volna kattintgatni
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58069 üzenetére
Ez igaz
Mindig, mindenre
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
Nekem tetszik, főleg a 2/32GB változat. Minidealon ez 285.99
Hacsak nem elírás...
DHL szállítás 5-7 nap, és FREE!
Kár hogy most nem tudom megrendelni, de ha reggel is ott lesz még, tuti rendelek egyet
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz
Laza... #57684 üzenetére
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni, előző, hivatalos forrásból
-
Laza...
addikt
válasz
deadbody #57682 üzenetére
Ha már olcsó, akkor legyen nevesebb, főleg ha elég az 512MB ram. Én Lenovo a516-ra szavaznék. Persze ez én vagyok
-
Laza...
addikt
válasz
kristof123 #57626 üzenetére
Igen, free. Csak tudd kivárni
-
Laza...
addikt
Na mit találtam ma? [link] Ez lesz a best buy, vagy vásárlás után a best cry?
$101.99
Dual SIM Android 4.2 MTK6589 Quad-Core 1GB + 4GB 2.0MP/13.0MP Camera
Kíváncsi lennék, be meri-e valaki vállalni
Új hozzászólás Aktív témák
- NIOH
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest