- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bferibörs #80014 üzenetére
Én is arra bíztatnálak hogy kicsit több önbizalommal állj a kérdéshez,
tizenX éve még a nyavalyás számítógépemen sem csináltam semmit magam, merthogy ez egy szakma,
ma meg már elképzelhetetlennek tartom hogy valaki más cseréljen pl. oprendszert rajta...Ha megbízható helyről szerzett infók alapján, körültekintően, a leírtakat pontosan betartva berheled a telefonodat akkor egyszerűen nem lehet baj.
A letéglázott telefonok 99%-a kapkodás meg oda nem figyelés műve.Emlékszem milyen drukk volt bennem még annó blade-em első rootolásakor és romcserekor, de azóta ezt elfújta a szél.
Nem mondom hogy nagy mókmágus vagyok, de a környezetemben lévő droidos eszközöket én tartom karban, sőt a gyermekeim anyjának telefonján a kijelzőt is a netről lesettek alapján cseréltem ki úgy egy éve. (Amit a drága telekom 20k-ért vállalt volna, kínából rendelve meg kijött 2 ezerből, és azóta is tökéletesen működik)
-
aytukabozs
addikt
válasz
norbihungary #79966 üzenetére
olvasgasd akkor a korábbi linkeket, pont annyira lehet magyarítani azokkal hogy valami
balekőő akarom mondani kevésbé igényes vásárló megvegye.. -
aytukabozs
addikt
válasz
norbihungary #79946 üzenetére
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79872 üzenetére
Készülget, de lassan.
A magyarításával bénázok még (sok-sok logoutos segítséggel cappa72, vicu21, mrfrakk), kevés sikerrel.
Ha kész lesz belinkelem.MÁS:
Megnéztem közben a simtelep weboldalán, ennek az N9-nek a terméklapját és hát autentikus kínai;
Ezzel a képpel vajon melyik fícsört reklámozzák?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79830 üzenetére
"Kérlek mutass még egy rétegtelefont ebben a hybrid kategóriában."
Dehogy mutatok, ezt is én mutattam ha még emlékszel"A telefon pedig csak is tesztelésre rendeltem meg!"
No pont erről beszéltem, mindenkinek van valamilyen érve hogy miért vesz olyan telefont ami amúgy a saját igényivel valahol nem egyezik.
Nálam is van most egy ezer sebből vérző Catee, de nyilván megtartani nem fogom, egyrészt mert nem felel meg az elvárásaimnak a HW már papíron sem, másrészt meg rózsaszín-fehér ami nem megy a kopasz fejemhez
De ötven dolcsiért nem tudtam otthagyni, jó lesz valamelyik gyereknek, vagy ha kijátszottam vele magam eladom, ennyi... -
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #79811 üzenetére
" csak nem egy Star, vagy Catee, Mizu vagy hasonlóan színvonalas kínai
telefon volt a harmadik?"
várjunk csak! Milyen telefon is van úton hozzád a dx-től?
simtelep? aha valóban ez egy jobban csengő név a fentieknél.
rohadtul el kéne felejteni ebben a topicban (is) a kettősmércét.
ha neked van indokod hogy berendelj valamit ami amúgy nem felel meg sem a saját, sem a 'topic átlag' igényeinek, akkor nyilván van másnak is.
ne legyél már egy 2. klogw, elég belőle 1 is... -
aytukabozs
addikt
(#79791) KaiotEch
Hát ha meg az UI nem nagyikompatibilis akkor vannak arra nagyon jó launcherek...
BIG LAUNCHER pl. -
aytukabozs
addikt
válasz
KaiotEch #79784 üzenetére
vannak itt egy páran akik csoprtos rendeléssel foglalkoznak néhanap (egyikük pár hozzászólással a fejed felett), meg van hungobungo akire esetleg illhet a leírásod...
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #79781 üzenetére
lett egy külön okostelós GPS topic az itteni folyton újreszkalálódó polémia miatt..
-
aytukabozs
addikt
válasz
dreamer125 #79760 üzenetére
a 850 nyócmagos verziójáról született egy teszt is, nem sokkal drágább, és -bár ez szubjektív- szerintem ez pofásabb is mint a sima 850
-
aytukabozs
addikt
válasz
NickGrabowsi #79747 üzenetére
a 3D kijelzőt kihagytad
a G2F viszont ugyanazzal a kijelzőmérettel kisebb befoglaló méretekkel rendelkezik, (125*62*9,9) ha valaki nem akar 4,3-nál nagyobbat annak ez a pár mm is fontos lehet..
és az akksija is nagyobb, bár nem tudom melyiknek jobb a kijelzőideje,
mennyit tud az az 1600-as akksi? -
aytukabozs
addikt
válasz
muhaha01 #79387 üzenetére
ez részben már tegnap meg lett válaszolva
(#79392) albinolynx
a miért még mindig nem tejes;
miért ne legyen androidos, meg tapis?
vannak qwerty-s droidok az pl miért van kizárva? -
-
aytukabozs
addikt
Na ezt dekódolja nekem valaki:
új zopo telcsi 6582 soc, LTE, wtf?
Nem úgy van hogy tavalyig nem jött ki LTE képes MTK soc?
Ha nem a minidealen látom akkor elitézem azzal hogy kamu, de itt a telóra is fel van festve az infó...
Vagy annyira presell hogy még nem végleges és nem tudni milyen soc lesz benne? -
aytukabozs
addikt
válasz
citkar #79180 üzenetére
... ami gondolom adódhat abból hogy egy már meglévő terméklapot írnak át egy új telefon érkezése esetén, osztán néhány infó esetleg ottmarad...
(#79179) BullZeye
Részemről tuti hogy a gyár oldalán szereplő infókat venném alapul -már amennyiben olyan telefonról van szó aminek van egyáltalán honlapja -
aytukabozs
addikt
Akinek esetleg nem jár a minideal hírlevél:
1 nap, 20 óra, és 30 perc múlva g2f 100$-ért ott... -
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #79059 üzenetére
A bloggereknek mindig privátba tolom az ilyesmit,
de egy újságírótól elvárok annyi igényességet,
hogy ellenőrizze az írását mielőtt megjelenteti.Ezen kívül nem érzem hogy olyannyira bunkó lettem volna.
De az ilyesmit mindig könnyebb kívülről észrevenni.
Privátban esetleg elküldhetnéd mi volt annyira bunkó stílusú a te válaszodban hogy ki kellett szerkeszd.
(no csak a te kedvedért ment privát is)
-
aytukabozs
addikt
pfffffff... most nézem a nagyász mobilarena-bognak sikerült egy redmi note képet betenni a hongmi1s cikk végébe
-
aytukabozs
addikt
válasz
Fricibácsi #79040 üzenetére
Hát pont az i7000-et innen szerintem senki sem rendelte még meg
(és sejtésem szerint nem is fogja, még ennyi pénzért is egy szürke eminenciás, semmi nem emeli ki az árkategóriából).
Én tavaly majdnem megvettem az 1/16-os verziót, de aztán nem volt készleten a boltnak (dx.com), így visszadták a pénzem. -
aytukabozs
addikt
válasz
Fricibácsi #79033 üzenetére
Hát abban azért van egy lájtos kis kamu is, ez a HW werzió (1/4gb) sose' volt 160$ szerintem,
mikor megjelent akkor csak 1/8 és 1/16-os verziók voltak (igaz azok meg drágábban sokkal 200$ körül, de az elmúlt fél évben nagyon nagyott estek a 6589-cel szerelt telók árai), ez meg már egy új eresztés a most reális árral...A galaxy dizájnú telefonokkal még mindíg dunát lehet rekeszteni, szerencsére a legtöbb gyár elkezdett telefonházakat tervezni, de ha ez az igény még mindíg számos választás van.
-
aytukabozs
addikt
válasz
szili.tamas1 #79025 üzenetére
A bolt szintén nem megbízható.
Az már alapból vicces hogy a terméklapon 160$ a teló és mellette a banneren meg 99, de ráadásul véletlenül bekeveredett a képek közé egy tökmás teló hátlapja amin véletlen vaku is van
szerk.
helyesbítek, a képek felén nem is ez a telefon van
Na ez az a bolt ahonnan majd ha mazochista leszek akkor fogok vásárolni -
aytukabozs
addikt
válasz
blade4 #79017 üzenetére
Pontos típus nélkül másnak se igen lesz véleménye
Az enyém látatlanban az hogy 170$ környékén már vannak nagyon bika négymagosok, vagy kicsit még rádobva néznék valami ismert oktát.
[szerk.2]
Meg nincs egy kép amin látszana mit mutat a HW-ről maga a telefon?
(Persze az sem jelentene semmit a hekkelt Antutukat ismerve)(#79021) tihibaby
Ja, tudom, én is járok így sokszor, van hogy 40sec alatt 2-3-an is megelőznek -
aytukabozs
addikt
válasz
tihibaby #79013 üzenetére
Már megírták feletted
[szerk.]Te meg megírtad hogy megírták feletted
De ezek a gyerek/Idős launcherek, nem csak ikonokat nagyítanak hanem általában profilozhatóak is, tehát aki a nagyifelületet használja nem tud elállítgatni semmit mert a beállítások rész jelszavas úgy rémlik... -
aytukabozs
addikt
válasz
tvamos #78931 üzenetére
Azt írtad" jó lenne 2 sim", ha mégsem kizáró ok a single sim akkor van a honornak egy ip57 változata outdoor néven, de sajna a legszűkebb keresztmetszetet a narancssárga színt az nem tudja
meg az istennek se találom most hol láttam 2 kiló alatt :/
-
aytukabozs
addikt
Nade ha a videót megnézed nem csak a rajtszám új, hanem a mez is, sőt még a versenyző ráncai is fel vannak varrva.
(#78645 ) wwenigma
Remélem lesz régebbi mtk-kra is, az eyecandy ujítások még hagyján, de ez a keresés a settings menüben pl hatalmas dolog.
van hogy 1 sörrel több a kelleténél és már el is tévedek a menürendszerben -
aytukabozs
addikt
válasz
MucsMDR #78633 üzenetére
Valamit félreértettél, nem állt szándékomban offenzívnek lenni, és most sincs, DE;
a lenovo bárhonnan veszed jóeséllyel müködik OOTB, ez nem az etotalk érdeme.
ha kifizeted a DHL-t és megbízható boltból, körültekintően rendelsz akkor nem vársz hónapokat, ez sem etotalk specialitás.Az már viszont az, hogy a telefonnal együtt rásóznak a figyelmetlen/felkészületlen vásárlóra egy rakat playstore-ból letölthető alkalmazást plusszpénzért.
Meg hogy meglehetősen drágán mérik a DHL-t is, meg a máshol ingyenes csigapostákat is.Ha neked ők jöttek be azzal nekem nincs bajom, nem is lehet. De ha valaki itt azt kérdezi honnan vásároljon és első tippnek az etotalkot kapja, akkor úgyérzem le kell írjam ezeket a tisztánlátás kedvéért.
béke
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
fényelőkész #78446 üzenetére
azt pl tudjuk hogy amit írtál eddíg az kb 5 különböző modellnév (goophone, star, hdc, flying, tengda, stb...) és hw specifikáció alatt fut jelenleg, ami az idő előrehaladtával csak hatványozódni fog.
Lehet hogy mikor megkapod minden szép és jó lesz (erre kb 50% az esély), de ha valami gebasz jön akkor az isten nem fogja tudni milyen romot ajánljon mert nem lesz tiszta hogy mi van a gépben azon kívül ami egyértelmü. -
aytukabozs
addikt
válasz
janaman01 #78432 üzenetére
van olyan is ami item location spain
(#78430) kobipeti
Milyen zászlót kéne hol látni? (szerk.) jaa, már látom a zászlólánc...aha
Amúgy a magyar fészbúkos strómann magyarázta múltkor egy postban hogy lehet rendelni onnan-ide, más kérdés hogy pont annyi az ár általában mint kína+áfa, tehát max a gyorsaság miatt éri meg... -
aytukabozs
addikt
válasz
fehér vadász #78340 üzenetére
Mindenképpen beleszámolja a NAV a postakölséget az áfázásnál.
-
aytukabozs
addikt
válasz
NickGrabowsi #78317 üzenetére
Akkor bocs félrevezetett a "Sziasztok Zopo ZP-ben találtam egy kellemetlen bug-ot."
Tuti hogy zp600-ra is van olyan rom ami megoldja... -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #78312 üzenetére
(ooops, szerk idő, bocsi)
szóval ahonnan a képet szedted, ott csak 1 oldalt továbblapozva meglenne a megoldás is:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49980456&postcount=54 -
aytukabozs
addikt
válasz
NickGrabowsi #78309 üzenetére
...ráadásul a linkjeid sem működnek, tehát a mondat helyesen:
"Itt NEM látható a probléma:" -
aytukabozs
addikt
válasz
fehér vadász #78304 üzenetére
igen, te vagy vaksi
(#78306) fehér vadász
Ez valami beragad régi szar, beragadt régi szar árral, meg ne vedd
nem hogy többet nem tud de;
6577 kétmag 4.1 andoid, vicc -
aytukabozs
addikt
válasz
fehér vadász #78290 üzenetére
to2c-n még nem ugyanis kb 1 hetes fejlesztés....
más kínai oldalon (coolicool?) már működött valakinek...
(keress rá)(#78288) nemethsza
...meg geekbuyingon, meg tinydealen...(#78294) kcsa
valakinek a napokban a t9 ezt csinálta a hongmiból -
aytukabozs
addikt
válasz
Dominó85 #78241 üzenetére
Egyrészt nem mondtam hogy vegyél, csak megjegyeztem hogy érdekes ilyen olcsón egy nemdzsunka nyócmagos,
másrészt te már itt sem vagy, úgyhogy légyszi ne dumálj beleDe komolyra fordítva, 60-70 dolcsi diffi az nekem pl számítana ha érdekelt lennék 8 magban (és szerintem neked is),
szerencsémre én a köv. telóm speckóját 4 mag 2 gigára lőttem be így nem izgatnak a 6592-vel szerelt csodák.... -
aytukabozs
addikt
Coolpad 5.5-ös octa 140-ért?
ok hogy csak 1 gigás de a noname nyócmagosok is drágábbak ennél...klogw
tudom hogy nem fog érdekelni, de szerintem is kezdesz sok lenni,
őstag és afeletti tagok sem kötekednek annyit mint te.... :/ -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
Kint Kínában,
többször leírta már hogy ő ott vásárol telót!( #78138 ) wwenigma
amellett hogy igazad van, és nem kell a flame
azt azért én sem értem miért szükséges a hasznos infók mellé okvetlen beszúrni hogy az ő telója milyen drága, meg hogy hülye aki nem közvetlen Kínában vásárol -
aytukabozs
addikt
válasz
hungobungo #77966 üzenetére
őszintén szólva az emberek nagy része aki kamerás telefont használ, még a fotózási alaptételekkel sincs tisztában (stabilan fogd a kamerát, napnak háttal álj, stb..) szóval hogy azt sem tudják utólag mit lehet még a telefonon csinálni egy képpel, már nem is annyira meglepő...
más:
jBart topicodban tudnál segíteni kicsinykét? -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
takfer #77824 üzenetére
csak én nem értem hogy jön az ide hogy klón-e a telo vagy nem?
btw tegnapelőtt rootoltam vele egy szintén 'nem lenovo koppintás' telefontmásik megoldás:
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtk6577_root_es_backup_mtkdroidtools_segitsegevel.html[szerk.]
közben ránéztem a linkre, muhahah
még szerencse hogy nem koppintás -
aytukabozs
addikt
válasz
Depression #77772 üzenetére
Az nem az x3 (nyócmag) volt véletlen amit lehúztak?
Nem értem ezt a nagy 'ellenhájpot' az umikkal szemben,
ez a umi/voto x2 nekem tökszimpi, főleg ezen az áron.. -
aytukabozs
addikt
válasz
iMaverick #77742 üzenetére
OFF!
Pár perc múlva dobok a JBart topicba egy kérdést, úgy látom te otthon vagy benne ránéznél majd, hátha a topicgazdi nem figyel??
köszi -
aytukabozs
addikt
válasz
Krinyo #77302 üzenetére
végre megtaláltad az offtopic gombot!
Mindazonáltal Cappa valóban csak segíteni akart, őt tök fölöslegesen martad meg.
Az meg hogy azt várod hogy egy telefon legyen egy apphoz optimalizálva, és nem forditva az meg a megalol kategória. Írjál Zuckerbergnek hogy vegyen a fejlesztőinek pár nyócmagos MTK-t mert a hiba igenis ott van. -
aytukabozs
addikt
fehérholló kategória kb, föleg az alsóbb árszegmensben.
bátraknak ITT van egy.(#77212) paulkaresz
Nem jól érted, maga a vas már bizonyított csak más neveken, én ha lenne most ennyi pénz a PP egyenlegem tuti bevállalnám.
Nem egy csúcskészülék, da ha sikerül megcsípni, (amire kicsi az esély) nettó 14000 forintért simán megéri. -
aytukabozs
addikt
Aki még nem ábrándult ki teljesen a 404-ekkel és Bad Gateway-ekkel terhelt kínai villámakciókból annak mára is van egy ajánlat
Belépőszintű négymagos CATEE CT300 (aka Elephone P7 mini aka Vowney V5s aka Mlais MX28 aka franctudja még mi...) 60 dollárért
11.30 kor élesedik az akció (amennyiben a kinti 5:30 az itt annyi), addig kicsit magasabb az ár...
-
aytukabozs
addikt
kűfődi rendelős topicba most linkelt valaki doogee memoriakártyát! hát ez már a vég kezdete, világcég lesznek, dugitulajoknak kötelező!
-
aytukabozs
addikt
(#77164) kobipeti
a szinte mindegyik márkára kicsit erős lesz...
mondj már a nagyok közül csak egyet is aki megengedett magának egy akkora öngólt mint a doogee a 150-nel..félre ne érts, nekem rohadtul szimpatikus amit a cubot meg a doogee újabban csinál, hogy próbálnak valami újat letenni az asztalra formaterv terén, de értem azt is amit cinedog mond.
(és hiába vagyok belezúgva a doogee mint formatervébe, ha képesek fél giga ramot meg fwvga kijelzőt, meg 1800-as akksit belerakni 2014-ben :/ )
ha lenovot, xiaomit, vagy más 'nagy' gyártó termékét választod kisebb a zsákbamacska esélye.(szerk)
a fél giga ram az a másik csiniben a Lattében van, bocs -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #77085 üzenetére
fólia esetében lehet hogy működik de az m1 sztem fél millivel vastagabb legalább és a likai se ugyanott vannak, tehát tokügyben felejtős...
de amúgy nekem is ez ugrott be elsőre(#77077) Senator
Nemaddiga' jóuram!
Ez a topic tapasztalatok megosztásáról szólna, vagy mifene...
Ahogy már kérték is előttem;
Tessék szépen felköhögni az infót hogy honnan van a cucc! -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77024 üzenetére
Köszi,
most megyek meglékeltetem a koponyám mert ez a sok infó ki fog folyni valahol...neeem, most komolyan köszi,
mert eddíg nem tudtam hogy nekem is ezekre van szükségem,
de kb a Moto Atrix bejelentése óta vágyom egy 'telószámítógép' összehozására!(#77026) Bferibörs
Sokszor nem mindegy hogy egy kérdést mikor teszel fel, van hogy én sem kapok választ, vagy kapok de abban meg nincs köszönet.
Ilyenkor kis kivárással felteszem újra a kérdést ha okosabbnak tűnő nickeket látok. -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77019 üzenetére
Bár a felét nem értem annak amit írtál (lehet hogy kéne egy dualsim mélyvíz topic is?
) de egy kérdés felvetődött bennem;
az MHL támogatás szükségességét nem kérdőjelezi meg a wifi display?
nem piszkálódás, érdekel.
gyorsabb, szebb, bármilyenebb kábelen a tükrözés mint kábel nélkül? -
aytukabozs
addikt
válasz
klampfer #76918 üzenetére
Jelen
Én voltam az.
És az ugyanazon a héten rendelt akciós telefonoknak kb a fele ilyen volt, az antelife-nál!Szóval ezeknek a webshopoknak nem nagyon vannak morális aggályaik ha beállít char lee utazóügynök hogy van egy raklap newman n2-je bazijó áron, akkor azt ők már teszik is ki a kirakatba, és nem moralizálnak azon se ha a garis ügyintézésbe el kell hajtaniuk mindenkit mondvacsinált indokokkal...
olvass kicsit vissza... -
aytukabozs
addikt
válasz
sbe561 #76792 üzenetére
Dehogyis jönnek.
Az eredeti facebook oldalukon az aktivabb felhasználókat megkörnyékezték hogy csináljanak helyi antelife oldalakat.
Ennyi, azokhoz is el akarnak jutni aki nem tud angolul.
De nincs emögött semmi más.Volt is itt a magyar strómann reklámozni de rögtön be is buktatta magát olyan okos volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest