Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt valakinek Lenovo P700i telefonja? Ilyet rendeltem öcsémnek és kíváncsi lennék a tapasztalatokra...
-
Sziasztok, egy kis helpet szeretnék kérni. Van egy Haier W718-am, amihez találtam egy egész jól használható romot (FlashTools-szal lehetett felrakni), amit magyarítani szeretnék.
Hogyan tudok ebből olyan zip-et csinálni, amit jBart-tal magyarítani tudok?
CWM és root van...Köszi előre is...
-
válasz
pmikloska #23710 üzenetére
Nyugi már.
Én is rendeltem egy W718-at tőlük, ha nem jön meg, legfeljebb visszakérjük a pénzt. Nem kell ekkora ügyet csinálni belőle. Mellesleg nem árazták el az A660-at, máshol is megkapod kb. ennyiért. Pl. fastcardtech-nél $139, freeshipping-gel... Ha olcsóbban láttad náluk, az azért volt, mert daily deal volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Windows 7
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest