- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Tudom, hogy az ilyen ritka mint fehér holló ,de hátha volt már valakinek.
Javíttatott már valaki gari időn kívül beépített aksis telefonnál beépített aksit (csere) ?
Ha igen ez mennyibe került? -
Crytek
nagyúr
Valaki tervezi ennek a telefonnak a beszerzését?
-
Crytek
nagyúr
Visszajön a jóvilág és újra lesz értelme kintről rendelni?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Siswoo R8 Monster Erről valaki valamit?
-
Crytek
nagyúr
Erről a dupla aksis (együtt 6000mah-s) Innos D6000-ről Valaki hallott már bármit is?
Ezt megléphetné több ismertebb cég is. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Hm jól van látom mások nem csak abban versenyeznek ,hogy ki tud penge vastagságu mobilt előbb gyártani...
WickedLeak Titan 4 phone launched with huge 5330 mAh battery
A nagy cégeknek vajon miért érdekük hogy mindig az embernél legyen a töltője?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A Kodak után az Energizer is beszáll az okostelefonok piacára
-
Crytek
nagyúr
2-3GB-os DDR4-es 64 bites ,4G-s 64GB tárhelyes ,4.7"-os, lálipáppos 60ezer ft alatti telefonokban gazdag új évet mindenkinek!
-
Crytek
nagyúr
Valaki abban lát valami értelmet hogy amelyik cég szállít európai raktárból oda miért pont a hulladék szarokat küldik és a jó telokat még véletlenül se?
-
Crytek
nagyúr
Lenovo S90-et (64Bites 2GB ramos verziót) most hol lehet kapni [ahol valóban van is]?
-
Crytek
nagyúr
válasz
wwenigma #94435 üzenetére
Mint említettem van 2 előfizetés az egyik only csevegés + a másik amin plusszba van mobilnet is. A mobilenettel rendelkező számát tudja rengeteg ember a másik meg a munkához kell igazán.Szóval ,hogy mindkettőt mindig elérhető legyen és ne kelljen 2 db telefont cipelni.
-
Crytek
nagyúr
Akkor most már félve kérdem meg hogy a fentebb még rám írt készülékek közül egyik sem dual aktívos?
(Honor 3C, LG D410N L90)
Továbbra is akkor dual aktívos telefon érdekelne!Jöhetne az igazi valós létező telefon ötletek!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Terentius #94423 üzenetére
Nekem az életbe nem volt olyan a tesómnak és a barátnője testvérének rendeltem , a tesóm pedig már eladta régen.Amúgy nem elég a dual sim dual aktív nak is kell lenni vagy mi a rák én nem értek hozzá.A lényeg hogy mindkét kártyán hívhasson és őt is elérjék real time akármikor.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A testvérem szeretne venni valami dual simes telefont.
2 kártyával használná (milyen meglepő) az egyik egy telenoros, mobilnettel a másik meg egy 70-es ezen nincs mobilnet.
Az milyen telefonnal lenne megoldható (és melyik foglalatba melyik kártyát kell berakni) ,hogy mindkét számon elérjék menjen a mobilnet is és mindkettőről hívni is tudjon?
(Fogalmam sincs ezekről sosem volt dualos telefonom)
Valami megbízható és aránylag olcsó teló kéne lehetőleg 2GB rammal min 16GB tárhellyel ,bővíthető legyen és a gps se legyen tré.Ki mit ajánl?
-
Crytek
nagyúr
Használ valaki a telefonjához vízálló mobiltokot , ha igen milyet?
(Mi2-re szeretnék valamilyet ,ami ömlő ,szakadó esőt is bírja)
-
Crytek
nagyúr
Ilyen telefont nem látott valaki véletlenül EU raktárból?
-
Crytek
nagyúr
A testvérem venne valami nem drága, de még használható telefont.
100-125$ körül mit ajánlanátok? Esetleg picit többért valamilyen eu-s raktárból? -
Crytek
nagyúr
Az egyik ismerösöm akar kintről rendelni telefont.
Valaki tudna ajánlani valami megbizható telefont?40-50 ezer ft körül szeretne.
Sajnos én csak a Hongmit tudnám ajánlani neki nyugodt szívvel de az csak 1gb ramos
Ilyen áron van valami 2Gb/16-32GBos mobil? -
Crytek
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #83952 üzenetére
Hát aki nem vigyáz a telefonjára vagy bármijére meg is érdemli az már nem a gyártók baja.De nyilván nem cukorból lesz mint a mostaniak sem abból vannak.
-
Crytek
nagyúr
Ha így folytatódik már csak évek kérdése és tényleg csak egy pár mm vékony only kijelző lesz a telefon ,mint a filmekben
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #72268 üzenetére
Selejtkiszórás.... Érdekes egy telefon ez kb senki nem vett ilyet innen hallani se róla semmit.
-
Crytek
nagyúr
A gyári töltője a telefonnak szerintem nagyon gyenge ,mert kegyetlen lassan tölti fel a telefont.
A töltőn ezek szerepelnek:100-240V~50/60Hz
Max 0.2A
5V=1000mAHa én az LG töltőmet használnám attól nem lenne baja a telefonnak? (Elvileg szinte minden ugyanaz ,de az lg töltő mégis egy nagyobb aksit sokkal gyorsabban feltölti)
Ezek az adatai:
100-240V ~ 50/60Hz
0.16A
4.8V--1A -
Crytek
nagyúr
LOL. Ugye volt az ügyem Antelife-al a hibás Umi -val! Nagynehezen refundolták a 100$-omat.Kb el is felejtettem erre most kaptam tőlük egy email ,hogy hihetetlen mod elnézést kérnek hogy ennyit kellett várnom ,de megjavították kész a telefonom és konfirmáljam hogy az-e még a címem amit leírtak WTF??
-
Crytek
nagyúr
válasz
KurtCobain #71706 üzenetére
És ezeket hol kell?
-
Crytek
nagyúr
Itt is megkérdem ez a topic jobban pörög és hátha tudtok segíteni.
(Xiaomi Mi2 nem S hanem sima)Google Playbe be tudok lépni böngészni is,de letölteni nemtölt semmit se wifivel se mobilnettel.
Hibaüzenet nincs csak a végtelenségig megy a töltési csík csak hát ugye letöltés nélkül.
Mi kéne neki hogy méltoztasson müködni? -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Akinek eddig baja volt a telefonok fotózási minőségével: Itt a Samsung Galaxy K zoom: telefon a fényképezőgépben
-
Crytek
nagyúr
Antelife 2 éves és lesz majd Crazy sale up to 50%. Szóval érdekes lesz megnézni majd a választékot mi az amit majd 90%-al felemelnek és visszacsökkentik a mostani ár alá pár $-al
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
ZTE Star 1-et tervez majd valaki venni ha lesz WCDMA-s verzió?
-
Crytek
nagyúr
Kínai window 8-as telok mikor jönnek van valami hír? Vagy ahhoz még kevés a craft vagy nem megfelelő hw környezet egyéb okok?
-
Crytek
nagyúr
Basszus csak most esett le hogy a Xiaomiknál miért csak egy Mi van a telefonon logónak.
Hát ahogy a suzuki a Mi autunk úgy ez a Xiaominak is a szlogenje hogy a Mi telefonunk
-
Crytek
nagyúr
11mm vastag? Akkor te még soha nem láttál vastag telefont.
Én most egy "durvásított aksis" LG2x-el tolom már kb 3 éve ennek a vastagsága 16mm simán szokható!
Ha valóban 5000mah-os és nem csak minél többen rendeljék elő reklámfogás akkor ez a 11mm (ha valós) akkor szinte hihetetlenek ezek a paramétere -
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #69266 üzenetére
Miért vennének figyelembe bármit is?
Joga van bármit feltételezni a vásárlónak. És itt a játékoktól cd kulcsoktól kezdve mindenki csak a bőrt akarja lehúzni a másikról így egy esetleg átcsúszott a vámon dolgot is elhallgatnak ami értékesebb telefonnál alsó hangon min 10k akkor már alapból ennyit keres rajta.
Szóval a vásárló mindig a legolcsóbban beszerzési áron akar hozzájutni a kiszemelt áldozatához.Az hogy te már megrendelted és el akarod adni az a te gondod örülj hogy megveszi valaki
A vevők nem igen szeretik ha átvágják/lehúzzák őket. -
Crytek
nagyúr
Jól gondolom ezt hívják cuminak?
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #69139 üzenetére
Már ráírtam párszor T-home ügyintézőre és nekem amilyen csomag kell olyat nem tudnak biztosítani. (1GB/1000-1500ft) Nekem nagyobb és drágább nem kell annyit nem ér meg nekem
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Terentius #69052 üzenetére
Nem nekem volt hanem a bátyámnak és a haverjának is rendeltem!
Kenterbe nem veri de szerintem egész jó (Bőven vannak a képeknek hibái ,de kinai szinten egész jó)
Más: Cubot S208-ról halott valaki valamit (nyűgök, kamera, stb) ,mert nem is vészes az ára (mondjuk ez sokat sejtet
)
-
Crytek
nagyúr
Az ilyesmi napon is tölthető cuccok érnek valamit vagy ezek bovlik?
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #68870 üzenetére
És ha elfogják 72k az meg már elég húzós és közel sem 50k!
Csoportosan kéne venni hátha ez is kijönne 190 dollárból -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68617 üzenetére
Visszapostázod a srácnak aki intézi és ő visszaküldi mivel az ő neve alatt fut minden!
Kicsit így kacifántosabb de ha magadnak rendelnéd és megfogják akkor drágábban jössz ki.És "állítólag" a Xiaomikkal nincsen ilyen téren sok gond.Nos többek között ennek megcáfolására szálltam be "én" is
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68611 üzenetére
Rendelt velünk csoportosan 185 dollár és ha nem tudod személyesen átvenni még 1400ft posta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest