- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex1970
csendes tag
-
HPAA
őstag
válasz
#18193920 #86851 üzenetére
igen , bosszantó
egy ekkora "márkának" nem így kellene működnie, hozzáállnia szerintem sem , de legalább nem síri csend van körülöttebiztos megint jönnek majd itt is hogy már fél éve ez megy , de maga a vas akkor is jó lenne , amennyien meg beruháztak ilyenbe az azért "tömeg" , valami csak kialakul
-
hunior
csendes tag
válasz
#18193920 #86844 üzenetére
Koszi a hozzaszolast, igazad van teljes mertekben, hasonlo a helyzet a jelenlegi doogee dg350el, hiaba varom h kapjak uj romot , amiben kijavitjak a kamera bugot, sehol semmi fel ev alatt, szarnak ra. Kar hogy elrontottak az 1S-t mert mindenhol az egekbe dicsertek.
Tovabbra is fenall a kerdes mit vegyek 150er, ami bevalt.? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#18193920 #85564 üzenetére
Hahh...A T11-ről azóta olvasok mióta coolboy bevállalta az elő csoportos rendelést (egy darab volt nálam de sajnos csak futólag).A saját topikját utána nyitották csak meg, de ha vissza olvasol a T11 topik első oldalaira látni fogod az avatáromat szóval képben vagyok vele köszi.... az 1s meg picsitsem érdekel...de hogy értsed nem leszólom a T11 et a mai napig bárkinek nyugodt szívvel ajállom és remek telefonnank tartom,de ha ez vagy CF1 akkor az utóbbi....
Na de mindegyis majd dönt a kolega ....Laza...:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#18193920 #85562 üzenetére
Na jó lehet hogy lesarkítottam a dolgot de te is nagyon jól tudod hogy ha azt vesszük alapul amennyit idáig szupportált a thl titeket akkor nem vezettem félre senkit sem de ettől fügettlenü igazad van még megtörténhet a csoda!!!
A kamerával kapcsolatban szerintem sokat elárul hogy bele is lett téve az összefoglalójába.
Ettől függetlenül nem azt akartam mondani hogy a T11 sz@r telefon!!!
Nagyon sokáig nekem is az volt a kiszemelt és a forma szerintem a mai napig az egyik kedvencem.De jelenleg az F1 szerintem jobb vétel.... -
KTU
addikt
válasz
#18193920 #85499 üzenetére
Én is így jártam 1 telefonnal más backupját állítottam vissza készülékre és benne volt minden, személyes adatok IMEI is megváltozott.
Persze volt mindenféle mentés:
MobileuncleTools imei.bak
teljes CWM,
TWRP NWRAM,
MTK Droid Tools nwram, persze teljes is.
Szóval gyorsan visszaállítottam.De kijött a gyári 4.4.2, SP Flash Toollal feltolom, IMEI leesik
mindegy mivel rakom vissza mármint az IMEI-tErre tud vaki megoldást???
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Battlefield 2042
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BIOS frissítés
- OLED TV topic
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest