Aktív témák
-
Tv
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó, lehetőleg ingyenes távoli asztal alkalmazást, amivel a pc-t el tudom érni?
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Android témákban még teljesen járatlan vagyok, ezért hozzátok fordulnék egy kérdéssel. Több helyen olvastam, hogy az androidos telóknak szokása, hogy elfelejt ébreszteni, hiába be van kapcsolva a készülék. Az lenne a kérdésem, hogy ha gyári alap rom van fenn, illetve semmilyen task killert nem használok és nincs széthekkelve a teló, akkor is előjön-e ez a bug néha vagy akkor minden oké. Lehet mondani, hogy vegyek ébresztőórát, de én már így szoktam meg, hogy telóra kelek, és nem szeretném falhoz vágni hirtelen, ha egyszer nem ébreszt időben
szerk.: bocs, ha esetleg lerágott csont, de nem követem igazán az androidos dolgokat
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest