Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Steven88
tag
Na még egy utolsó kérdés és befejezem. Van az SPB Shell elindítom és amikor megnyomom a HOME gombot néha visszaáll a gyári Launcher vagy micsoda hiába állítottam be az SPB-t elsődleges alkalmazásnak. Na az lenne a kérdésem hogyan tudnám visszahozni az SPB-t mert a HOME gombra már nem jön vissza csak ha újratelepítem de az meg hosszú idő az újra beállítások miatt. A választ előre is köszönöm.
-
Steven88
tag
Még az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok apk fájlt küldeni bluetooth-on keresztül. Előre is kösz a választ.
-
Steven88
tag
válasz
canniball #13510 üzenetére
Dugd be a fülest és egymás után hasonlítsd össze több lejátszóval és megtudod, hogy miért ezt használják a legtöbben, nagyon nagy a különbség.
k850: Azt írta hogy teljes a menüben na meg a Market se kiabált hogy ved meg, na de letöltöttem 1 másikat hát ha ez jó.
Köszönöm a válasz.
-
Steven88
tag
Hello
nekem az lenne a kérdésem vagyis inkább gondom, a Power AMP-ot használom 1.0-build-230 Full verzióst és már nem játsza le a számokat, egy párat lejátszott utána semmi, valami ilyesmit ír ki hogy "túl sokk sikertelen fájlok lejátszása, lista vége". Ha valakinek van tapasztalata ilyen téren az jó lenne, vagy csak be kell állítani valamit. A választ előre is köszönöm.
Aktív témák
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gitáros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest