Aktív témák
-
IamDead
csendes tag
A legtöbb helyen ezt láttam az ilyet keresőknek, úgyhogy tegnap le is töltöttem, és jó, írni úgysem akarok rajta, nekem elég, ha megjeleníti a Word dokumentumokat, arra meg pont tökéletes az ingyenes verzió.
A 2.1-es frissítés valóban kell a Winampnak. Amíg rá nem jövök, hogyan kell updatelni, addig beérem az Astro playerrel is.
-
IamDead
csendes tag
válasz
lumpen_stex #4708 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom ezt a megoldást!
-
IamDead
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Tegnap kaptam egy új telefont (Sony Xperia X8), és még sosem volt dolgom ilyen telefonnal (előtte 4 évig w300i-m volt). A kérdésem az, hogy hogyan tudok letölteni olyan progikat, ami nincs a marketben?
Mondok példát is: Android Media Player\Winamp.
A progit nem találtam meg a boltban, viszont a Nullsoft oldalán van egy QR kód (http://www.winamp.com/android), ami egy olyan linkhez vezet, amit nem tudok megnyitni semmivel sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Illetve van valami olyan ingyenes szoftver, amivel megtudok nyitni Word dokumentumokat?Elnézést a suta kérdéseimért, de nem nagyon találtam választ a kérdéseimre a neten, így ide jöttem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest