- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47722 üzenetére
OK, majd ha lesz lelki erőm újból nekifutok.
Azért ne igyál előre a medve bőrére. Használd pár napig és utána nyilatkozz...
Próbálgasd mindenféle szituációban, pl. benne vagy valami programba, játék, böngésző, stb. és bejövő hívás érkezik. Na akkor is tudnak furcsaságokat művelni... -
stefi68
addikt
válasz
Black Phone #47716 üzenetére
A további kísérletezések és bosszúságok elkerülése végett elárulom, hogy az Advanced Telephone 2.3.x verziószám feletti ROM-oknál már nem működött megbízhatóan.
Nem tudom blackgabi min használja...Továbbá kipróbáltam az elmúlt 1 évben számos Fullscreen- Big-, HD-, stb. kezdetű nevű CallerID programot és az lett a végeredmény, hogy egyik sem működik megbízhatóan. Valamilyen helyzetben mind elvérzett és a sok mérgelődés és nem fogadott hívás után úgy döntöttem, felhagyok a kísérletezéssel.
Marad a csúszka...
ui.: Azért kísérletezhetsz, ha gondolod...
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #47713 üzenetére
Defyn most próbáltam ki azokkal a beállításokkal amit írtál és azon sem működik feljön a gomb hiába nyomok rá, nem reagál semmire sem sajna
-
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone #47698 üzenetére
Ment privi üzenet de mint írtam abban is, a program beállításában a Hívásfogadás módja katt
és a feljövő ablakban egy érintésre kiválasztani,nem pedig a csúszka elhúzására -
blackgabi
csendes tag
válasz
Black Phone #47691 üzenetére
-
válasz
Black Phone #47688 üzenetére
Nem tudom milyen telefonod van, de sgsen be lehet állítani, hogy home gombra vegye fel.
Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest