Keresés

Aktív témák

• bepken

veterán

válasz Dicker #48432 üzenetére

azért írta ki ezt a szöveget, mert mint a neve is mutatja "ismeretlen forrás". tehát nem a google szervereiről származik, ha úgy tetszik nem hiteles... a google pedig az ilyen tartalmakhoz nyílván nem adja a nevét. tehát onnantól, hogy ismeretlen forrásból teszel fel egy app-ot, az kizárólag a te felelősséged, a te döntésed.
    itt most nem feltétlenül vírusoktól meg mit tudom én mitől kell félni...elég mondjuk egy torrentről letöltött .apk fájlra gondolni (ez jelen példánkban természetesen egy ingyenes app...kis naiv :D), melyet hibásan töltöttünk le valamilyen oknál fogva...vagy kártyára másoláskor sérült meg...vagy a kártya meghibásodott...stb...
    ezek nagyon bagatell példák, de a lényeg szerintem érthető :) ha egy ilyen, nem hiteles fájlból telepíthetsz, meg van az esélye (kb 0,0001%) , hogy a telepített app hibásan fog működni.
    nagyobb "veszélye" van a mókolt (tört) szoftvereknek, ugyanis nem tudhatod, mit módosítottak benne...aki ingyen élő... ( :DDD) annak ezt be kell vállalnia, tehát ismét a saját felelőssége.

remélem így már érted és sikerült megnyugtatni Téged. nem túl valószínű, hogy bármilyen hátrányod származik, ha oda teszed azt a pipát :)

Aktív témák