- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Aktív témák
-
fatal`
titán
Ti komolyan azt hiszitek, hogy az időjárásjelzők BP-n belül pontosan jeleznek minden kis kerületre?
Ferihegyről kapják a METAR adatokat, vagy a METtől Lőrincről, nincs minden sarkon mérési pont.
Amúgy nem értem miért a pillanatnyi hőmérsékletre használjátok ezeket az appokat, elég kinézni az ablakon.
Az előrejelzés figyelésének több értelme van.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Windows Phone alapú iGO-t soha nem is lehetett kapni. Windows Mobileal szerelt PNA pedig van még egy pár forgalomban, szerintem találni még primoval előtelepítettet is.
-
fatal`
titán
válasz
ambudriver #32143 üzenetére
És mégis milyen módon gondoltad ezt kivitelezni? Hogyan kommunikálna egy szoftver egy másik telefonnal? Interneten ugye egyrészt nem feltétlen lehetséges, másrészt ez az egész óriási biztonsági hiba lenne.
-
fatal`
titán
válasz
szentkuti11 #32019 üzenetére
+1 QuickPic-re.
-
fatal`
titán
válasz
csaba17 #31989 üzenetére
Viber.
Csengőhangot nem tudsz beállítani, sajátja van, de megfelel a követelményeknek. Hívást is lehet vele intézni két viber között, vagy pénzért rendes GSMet is hívhatsz vele.
Telefonszámmal kell regisztrálni, és akinek fent van a program a telefonkönyvedből, azt rögtön összekapcsolja.
-
fatal`
titán
Hátha érdekel valakit.
Real Football 2012 ingyenes a marketen.
(#31974) Tesztelo.hu: Dehogy kell minden hardverre optimalizálni, szép lenne.
A többféle felbontásra kell megcsinálni, de már kész van, hiszen nem létezne warez.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #31930 üzenetére
Gesztusokat a dockon?
AppDrawerban mappákat emlékeim szerint nem tud, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #31926 üzenetére
ADW meg nem tud gesztusokat, nem tudsz vele kilőni berohadt appokat, nem tud mappákat appdrawerben stb.
-
fatal`
titán
válasz
killer1203 #31091 üzenetére
Quick Settings, Quicker
-
fatal`
titán
válasz
Teasüti #30819 üzenetére
Root + droid VNC server BETA, kliensnek pedig android-vnc-viewer
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30651 üzenetére
Inkább a telefonod lenne már kuka.
Látom egy zenelejátszót is nehezedre esik beállítani. Nincs semmilyen belső limiter, be kell állítani az eq-t.
PlayerPROban is lehet hangosítani csak le kéne hozzá tölteni a DSP Packot a marketről, meg be is kell kapcsolni. Bár gondolom ez már meghaladja a képességeid.
A szoftvereket pedig meg kéne venni, a többi warez és tiltott itt.
Azt mondjuk nem tudom minek válaszolok neked, az agysejtjeid úgy sem tudják feldolgozni, amit írok, vagy csak a felét olvasod el.
-
fatal`
titán
Fél óra? Az elég gáz. Én PNAval navigálok max 3-4 perc és talál műholdat.
Telón csak 2x néztem meg, hogy működik e a GPS, egyszer 2-3, máskor 4-5 perc volt mire talált műholdat. Persze nem mozgás közben kell próbálgatni, meg nem a szoba közepéről.
(#30382) TRob1: Ez igaz, de a számla elkerüléséhez elég kikapcsolni az adatforgalmat, mint, ahogy nekem is van. Sőt, szolgáltatónál is lehet tiltani a mobilnetet (net start vagy mi a rák a t-nél) akkor meg aztán egészen biztos, hogy nem lesz net. Ha meg mégis, akkor rájuk lehet verni, hogy elszarták és nem kell kifizetni.
A mobilnet hasznos dolog, de navi miatt (vagy azért, hogy a számlát elkerüljem) biztosan nem fizetnék rá elő.
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30295 üzenetére
Neked ennyire nem megy a gondolkodás?
Ezt írtad: "nem engedi,csak hozzáadni lehetne egyesével,de törölni őket CSAK az ikonokat amit kéne azt nem"
Szerinted az elrejtés mégis milyen funkciót tölt be? Segítek: Törli az ikont (amíg vissza nem kapcsolod) az AppDrawerből.
(#30296) frensys: Mappákkal megoldható, mi a probléma?Megoldani kell a problémát (ha kell kerülőmegoldással), nem telefosni a fórumot sírással.
És használd már azt az istenverte szerkesztést, mert már a moderátor is szólt miatta.
(#30298) frensys: És beszólsz a moderátornak, ember behalok rajtad.
Neked nem tűnik fel, hogy milyen módon használjuk a szerkesztést és hogy fűzünk egy hozzászólásba több választ?
-
fatal`
titán
Dehát ilyen nincs, kéne vagy 100 kategória.
Az asztali linuxokon erőltetnek valami hasonlót, de ott is csak egy összevisszaság van emiatt. Főleg mikor valami két kategóriába is beleillene, tuti, hogy nem abban keresed, amiben van. Szvsz jó ez így, ahogy van.
(#30290) pethYeti: Nem szoktam válaszolni neki, de ez már tényleg idegtépő, amit leművel.
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30251 üzenetére
Talán, ha megnyomnád az opciók gombot és alkalmazás elrejtése, be tudod pipálgatni mit rejtsen el.
Komolyan mondom vegyél egy 8 ezer forintos Nokiát és add el az okostelefonod, nem való neked.
(#30254) baalco: Nem kell irogatni a fejlesztőnek olyan funkció miatt, ami benne van. Nem a fejlesztő hibája, hogy frensys analfabéta.
(#30259) frensys: Ezt hívják mappáknak. Tényleg ilyen gyengeelméjű vagy?
(#30270) Mr X:Mert frensys sajnos gyengeelméjű. Nem érti meg: Ami nem kell, mert widget => elrejtés. A többit meg mappába dobálni, és jé nincs kupleráj.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #30151 üzenetére
A BWben van 2x1-es óra, az nem jó? Széthúzod 4x1re és kész.
-
fatal`
titán
válasz
spiritex #30005 üzenetére
Én használtam egy darabig, komolyabb gondot nem tapasztaltam, mire gondolsz?
Annyi, hogy a gmailnél figyelni kell, hogy ne a gmail appnak tegyél ki csempét, hanem a speciális csempék között válaszd az emailt és utána a beállítások között a gmailt, akkor fog értesíteni.
-
fatal`
titán
Általában igen, de nem feltétlen.
"A bankban tartott pénzt sokan automatikusan bankbetétként kezelik, pedig számos olyan banki konstrukció létezik, ami nem tartozik az OBA biztosítási körébe."
Na mindegy, kicsit eltértünk a témától. Ezekszerint megemelték, bár 100 ezer eurót kissé túlzásnak tartom, mert, ha valódi gond lesz senkit nem fog tudni normálisan kártéríteni az állam, esetleg ennek következtében még annyit sem érne a forint, mint most. Bár a csőd lehet összejön enélkül is...
(#29836) janez: Nyílván kiterjesztés nélkül nem fogja tudni társítani. De ha pl. elnevezed .fájlnév.valaminek, akkor rejtett is lesz meg kiterjesztése is lesz és fogod tudni társítani.
-
fatal`
titán
Ez nem bankbetétekre/állami kötvényekre vonatkozik? Mert annak a folyószámlához nem sok köze van.
Na mindegy, igazából lényegtelen, szerintem nyugodtan lehet vásárolni a Marketen, nem fog 20 centekkel lenyúlni a Google, amúgyis értelmetlen lenne.
Folyószámlára régen százezer forint volt az állami garancia, mondjuk simán lehet, hogy ezt azóta megemelték, ennyire nem követem.
(#29826) Mercutio_: Ez bankbetétekre vonatkozik, nem folyószámlára.
-
fatal`
titán
100 000 forintig és az csak a bankcsődre meg ilyesmire vonatkozik.
Ha valahol vásárolsz és utána mégegyszer pénzt emelnek le, arra nem. Volt is cirkusz valami autós szolgáltatási cégnél, nem emlékszem a nevére, de országos balhé volt, mert lemondani sem lehetett. Persze gondolom idővel mindenki visszakapta a pénzét.
Én csak azért ajánlottam az internetkártyát, mert úgy tényleg esélytelen, hogy többet emeljenek le és nem kell utána rohangálni a pénz után. Egyébként ha rosszul utalnak, nem vagy köteles visszaadni a pénzt.
-
fatal`
titán
Fordult már elő, hogy emeltek le pénzt kártyákról, persze nem a market esetében, ezért is jó a netkártya.
(#29803) sittes79: Sima hálózaton keresztül? Szerintem minden értelmes fájlkezelőhöz van LAN plugin, én Total Commandert használok, hivatalos oldaláról tudod letölteni az RC-t. Marketen még nincs, majd a végleges változat fel fog kerülni.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #29791 üzenetére
Nem húznak be a marketen, ha elolvasnád a feltételeket látnád. Első aktiváláskor leemel 1 dollárt és ezt később visszakapod (30-35 nap).
A többivel egyetértek.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Akkor lehet, hogy ez Sony specifikus, ezesetben nem szóltam.
(#29725) punky10: Igaz, félreérthetően, vagy talán kicsit erősen fogalmaztam, mert ez szubjektív. Szerintem úgy sokkal lassabban lehet írni.
(#29726) TRob1: Mert egy Xperia Mini tulaj ugye sokkal gazdagabb, mint aki Skatet vett.
(#29728) HKorn: Na ezt nem tudom, ha jól emlékszem nekem mutatja, de ez lehet, hogy megint készülékfüggő (sőt, ha ilyet keresel, akkor ezek szerint biztosan).
-
fatal`
titán
válasz
punky10 #29720 üzenetére
Ez most, hogy jön ide? Nem is rólad volt szó. Vagy talán frensys a nicked? Talán, ha az olvasással problémáid vannak ne engem cseszegess.
Semmi baj sem a gyári billel, sem másikkal. De egyértelműen kijelenteni, hogy az a jobb és cirkuszolni miatta, ha valaki állóban is qwertyvel használja, röhejes. Ott van az SMS beállításaiban, hogy konvertálja, sőt még alapból be is van pipálva. Akinek problémái vannak a telefonjával és nem nézi meg a beállításait, az talán ne az androidot szidja.
-
fatal`
titán
Én sem értem a cirkuszt az SMS miatt, már a gyári szoftban is beállítható, hogy magától alakítsa át a küldött smsekben az ékezeteket.
Valaki említette a billentyűzetet, ami nem tudom, hogy jön ide, de pl. nekem messze nem a gyári a legjobb.
-
fatal`
titán
válasz
pingwin011 #29671 üzenetére
Miért nem szinkronizálod a kontaktokat a gmaillel?
-
fatal`
titán
Pár napja jött egy frissítés a go launcher exhez és a notificationjéhez, és azóta az értesítések megint nem mennek (se gmail, se fb, a hívásokat és az smst még nem néztem), másnál mi a helyzet evvel?
-
fatal`
titán
válasz
idegenufo #29415 üzenetére
Azért mert rohadtul nem tartozik a topic témájához, menny ilyenekkel a telefonod topicjába és ott sopánkodj, mert ebben a topicban már agyhúgykövet kapunk tőled...
Azért kell használni a szerkesztés gombot:
- Mert ez a szabály, ha elolvastad volna az alapelveket, akkor tudnád.
- Hogy ne szemeteld tele a topicot sok egymásutáni hozzászólással. -
fatal`
titán
Köszi, ez jó. Kár, hogy pont a spanyol bajnokságot nem tölti be valamiért, pedig felvettem volna a meccseket a naptáramba. Na mindegy.
Hátha majd javítják.
(#29412) idegenufo: Nem értem a rinyálást. A régi butafonodon volt? Gondolom nem. Ott ránéztél gyakrabban? Ha nem anyáztak, akkor rá.
Ha nem elég hangos az értesítés, akkor talán emeld meg a hangerejét. Legközelebb meg körülnézel vásárlás előtt és olyan telefont veszel, amin van led.
-
fatal`
titán
válasz
petipetya #28761 üzenetére
Az igazság az, hogy ezek nem a rendszer balgaságai, csak utána kéne olvasni a rendszer memóriakezelésének. Task Killert csak berohadt/lefagyott alkalmazásokhoz használunk, mert egyébként többet-árt, mint használ, mivel a folyamatos app-újraindítások eszik az aksit. Ellenben, ezek a programok ugye futnak a háttérben, de nem csinálnak semmit, vagyis semmilyen fogyasztást nem okoznak.
A facebook meg pl. gondolom azért fut a háttérben, mert értesít.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #28691 üzenetére
A dokkon felfele húzásra lehet indítani másik appot, mint, ami ki van rakva. Hosszan nyomod az ikont -> kézmozdulat.
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28619 üzenetére
Igen mindkettő fizetős, de van trial belőlük.
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28612 üzenetére
Nekem a go keyboard nem jött be, smart keyboard prot használok, smsből meg a gyárit.
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
De neked fizikai billed nincs, szóval az a része mindegy.
Nekem is se van, álló módban a gyári bill elég tré, én például a helyett rendszeresen q-t írtam, l helyett meg p-t, mert a billentyűzetnek azt a részét elég hülyén kezeli.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28577 üzenetére
Le lehet tölteni, ha van fent egy total commander, akkor az előnézetre kattintva (letöltés helyett) be lehet állítani a helyet, hogy hova mentse.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest