- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
-
punky10
addikt
Meglepödnék,ha root nélkül tudná modositani...Sajnos egy bizonyos szint után szinte kötelezö a root,még ha nem is hackelené szét az ember a saját teloját...
Az X10 Minit azért rootoltam elöször,hogy fektetve is lehessenb SMS-t irni... -
punky10
addikt
válasz
gyuszmó #17237 üzenetére
"Egy nagyon jó app magyarul is tud az egyik legjobb konverter 1300 egység 90 kategória
Convertpad"Erröl kérhetnék egy linket?Én csak az UnitConverter,ConvertPad-ot találtaam,de abban nem tudtam beállitani a magyar nyelvet(1.6.0 verzio)Jo lenne a magyar,mert nem minden mértékegységnek ismerem az angol nevét.
-
punky10
addikt
Kedvet kaptam kiprobálni az MX-t(bár tudtam,hogy a X10 Mini HW-e nem dijazza)de ki sem tudom probálni...
Ez a 240x320-as felbontásu kijelzö nem támogatott....Ugyhogy várok vele telo-cseréig..
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
Én is sokáig használtam,hangzásban nagyon OK,de valami miatt néha akadozott.Illetve nem akadt,hanem mintha nem a legelejéröl kezdte volna a számot.Folyamatos lejátszásnál a számok között volt 2-3 mp csend,és lemaradt a kezdö akkord,ami a többi playernél nem jelentkezett.Pedig az EQ-ja ennek volt a legszimpatikusabb,nem volt olyan tulérzékeny,mint a PowerAmp.Ráadásul skinezhetö...Mindegy,már megvettem a PowerAmpot(is...)ugyhogy ez most csak tartalék:a telepitö van csak a kártyán
-
punky10
addikt
-
punky10
addikt
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
Pl az Elixir.felteszed,majd olyan widgettet raksz ki,amilyet akarsz.Ha nincs pont olyan darabszámu,amilyet Te akarsz,akkor kiválasztod a Neked tetszö méretü,és a szükségesnél nagyobb számu ikon-készlettel rendelkezö widgetet,és nem töltöd ki az egészet,raksz bele üreset is.Ekkor a megadot méreten kevesebb ikon lessz,és természetesen nagyobbak.Ez igy kicsit bonyolult,de probáld ki,mivel magyar alkalmazás,igy egyszerüb kezelni,ráadásul nem csak widget...
-
punky10
addikt
válasz
Dark Archon #11020 üzenetére
Mivel az a2sd egy hack,mindenképp kell a root.
-
punky10
addikt
válasz
qqcqqc #10664 üzenetére
Esetleg ki lehet probálni a PlayerPro-t is.A PowerAmp nagyon jo(mappa,Flac és EQ)viszont fizetös(bár szerintem megéri,én is megvettem)és az EQ-ja szerintem el van tulozva.A gyári beállitások néha használhatatlanok,a Bass-nál sok számom betorzit,visszább kell venni...
A PlayerPro kicsit lágyabb EQ-val dolgozik,szintén tud mappákbol játszani.Csak az EQ-t utolag kell rátelepiteni.Mindkettö letölti a boritokat is,ha adsz neki netet.
-
punky10
addikt
válasz
Shrike7973 #9742 üzenetére
Ezt a Fancy Widget is tudja.Mármint hogy be lehet állitani,melyik rész érintéséhez mi induljon.A skinezhetöség ha jol tudom a Pro verzio sajátja(bár én durván 300 Ft-ért vettem meg,szerintem nem pénz érte...)itt lehet az orát skinezni.és az idöjárás elörejelzés ikonjait is.Ja,és tud magyarul
DonMedve:az emlitett programot én nem probáltam,de a Call Meter NG pontosan méri az adatot,SMS(ki-be)és a hivást(ki-be).Magyarul tud,és különbözö tarifákat is be lehet állitani.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest