Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Olyan programot keresnék, amivel távolról zárolható a tablet (ha ne adj Isten ellopják). Neten böngészve elég sok ilyen program van. Ami nekem fontos lenne: ne legyen törölhető az alkalmazás, még gyári reset hatására se (nem tudom létezik-e ilyen?), "csak" wifi van a tableten, így azon keresztül tudjam elérni (mondjuk egy böngészőből). Lehessen képet csinálni a háttérben, és valahogy úgy lezárni, hogy ahhoz tényleg ne férjen hozzá senki. Nem tudom létezik-e ilyen szoftver, ha igen akkor ajánljatok egyet. (a tabletem beállításai között szerepel, egy olyan h "titkosítás" így jelszót kér bekapcsoláskor. Ezt a titkosítást egy tolvaj ki tudja kerülni? köszönöm
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
csabiks
senior tag
Rosszul fogalmaztam... a chrome a weboldalak betöltésében a leggyorsabb, viszont maga a program felület (új tab nyitás stb), lassabb mint az Opera.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
válasz saphancs #43351 üzenetére
Szerintem egy 4 magos telefonon nincs gyorsabb böngésző mint a chrome. Meríti a telefont, vannak hibái, de köröket ver a gyári és az összes többi böngészőre.
Boat-ot használtam hetekig, de valami miatt (nálam legalábbis) nem kezeli jól a HTTPS linkeket, egyszerűen átvált HTTP -re, és ez kicsit aggaszt, így most a gyárit (4.2.2) használom.
Nálam kritérium hogy az ún. "mouse over" linkeket megjelenítse (olyan lenyíló menük, amik akkor jelennek meg amikor a kurzort felé helyezed). Ezt én a chrome-al nem tudtam sehogy megvalósítani. A másik dolog a south park részek online nézése. A chrome képtelen teljes képernyőre rakni a videókat, még a gyári igen.
Én próbáltam sorba: Opera androidra, opera mini, delphin, UC, Boat, Firefox, Chrome
A véleményem az, hogy az Opera valamivel gyorsabb mint a Chrome, viszont nekem azzal sem működnek az általam látogatott weboldalak. A firefox tetű lassú, a Boat tetszett nekem a legjobban, kár HTTPS miatt .. A többi számomra felejtős..
-
csabiks
senior tag
-
csabiks
senior tag
Ötletet / segítségeket szeretnék kérni:
Egy példán mutatom be a problémám, mert nem tudom teljesen pontosan leírni.
Adott az Országos Légszennyezettség Mérőhálózat weboldala, ahol a "MÉRÉSI ADATOK" fülre húzva az egeret, előjön az almenü. Ezt androidot nem tudom megvalósítani, mert vagy rátapintok vagy nem nyílik le (de ha rátapintok akkor csak frissül az oldal, a lenyíló menü nem jelenik meg).Van erre valami trükk esetleg amit nem ismerek? ( a gyári böngészővel meg tudtam úgy oldani, hogy odahúztam az ujjam majd gyorsan el és lenyílt, de ez csak a gyári böngészővel működött.
Több ilyen weboldalt szoktam nézni, ahol sajnos ilyen a kialakítás, most azt csinálom, hogy ha olyat kell néznem, átmegyek a gyári böngészőre, viszont érdekelne, hogy chrome v opera alatt létezik valami trükk amivel ezek a menük előhozhatóak? köszönöm.
-
csabiks
senior tag
Tudtok ajánlani valami klienst ami esetleg helyettesíti a skype-ot? WP és Android közötti kommunikációra kellene. A mostani skype-al "csak" annyi a problémám, hogy eszméletlen módon lemeríti az aksit (talán egy régebbi verzió nem tenné?), és használat közben melegszik. köszi
-
csabiks
senior tag
Bár, lehet ti is észrevettétek, de frissült a chrome.
Főbb változások :
Add web page shortcuts right to your home screen more easily from the menu
Reduce data usage in Chrome up to 50%. Visit Settings > Bandwidth management > Reduce data usage to enable.
Stability and security updates
Lots of stability and performance enhancements."The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
csabiks
senior tag
Ti milyen alkalmazást használtok tömörített fájlok kicsomagolására?
-
csabiks
senior tag
Google+ alkalmazást le szabad tiltani? Nem használom, de látom fel-fel kelti a gépet...
-
csabiks
senior tag
Igaz az h a boat browser csupán egy körítés a gyári böngésző felé? Tehát ugyan az a renderelő motor? Html5 teszt ugyan annyit ad neki mint a gyárinak.. köszi
-
csabiks
senior tag
Keresnék valami alkalmazást ami kiváltja a gyári facebook klienst.
Kettőt találtam a neten, az lenne a kérdésem, hogy használja-e ezek közül bárki bármelyiket (ha igen 1-2 mondat véleményt pls)?Esetleg létezik még ezeken kívül jó alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest