Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker91
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amibe GPX fájlt lehet importálni, mutatja a turista útvonalakat és offline működne. Locust nézegettem, valahogy lassú volt és korlátolt térképletöltést láttam, ami nem tudom mennyire lenne elég egy adott részletre. (Tátrából kellene egy aránylag nagy.)
Tud valaki esetleg ilyen programot? Ha fizetés az se baj, csak ne üsse a több ezres kategóriát. -
joker91
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a Call Meter 3g-be.
Ismerősnek szeretném beállítani, T-Mobile XS díjcsomag, ezt sikerült is letölteni, s be is állította automatán. De lenne egy telefonszám amit 50%-al hív, ezt, hogy tudom utólag beállítani?
Számcsoportoknál létrehoztam már egy 50%-ot, bele téve a telefonszámmal, de a Tarifánál és Szabályoknál mit kell beállítani? Akármit próbáltam nem úgy számolta azt a telefonszámot...
Előre is köszönöm! -
joker91
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami a közelség érzékelőt használja mint pl. hívásnál, hogy elsötétíti, csak olyan kéne ami a képernyő zárt teszi rá. Szóval ha beteszem a zsebembe akkor automatán lezár. Pár készülékbe láttam már gyárilag ilyet. Programmal megoldható, nem tud valaki ilyet? -
joker91
tag
válasz dokee78 #17711 üzenetére
Szívesen!
Azt nem tudom, hogy törli-e végleg. Én csak személyes levelezésre használom, abban meg nem szoktam törölni.Későbbidre, hogy végleg uninstallálod. Szerintem nem lehet belőle baj. Abból indulok ki, hogy az se gond ha a google maps van végleg letörölve, ami ugye szintén gyári. Ezt egyébként amiatt kérdezted, hogy kitörölted így a /system/app-ból? Ha igen, akkor amit feltettél vissza tudod másolni a /system/app-ba. Azt hiszem a feltett programokat a /data/app mappában találhatóak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest