Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Anno miui alatt lehetett olyat csinálni, hogy nem engedtem egy alkalmazásnak mobilnetet vagy wifit használni. Itt van erre bármi megoldás? Játékot nem engednék ki netre, nem kell a felesleges reklám.
Tudom, használjak reklámblokkolót... ezzel nem segítetek, ezt kerüljük. Köszönöm. -
kelly416
veterán
válasz nilrem #157282 üzenetére
Ácsi! Nem reagál semmire, de látsz rajta akármit is? Mert akkor egeret tudsz rá dugni usb-n, azzal tudod kezelni és akár wifi fájlátvitelt is csinálhatsz, vagy egy usb hub-on keresztül külső adathordozót is ráfughatsz az egér mellett.
Vagy szerzel egy dex stationt, ott kijelző sem kell, mert a képet is ki tolja monitorra, egeret is tudsz rádugni és külső meghajtót is egyszerre.
-
kelly416
veterán
Tudom, csak van amelyik "megakad" ha nem reklámozhat. De mindegy is, mert ha nem akad meg, akkor sem csinál értelmeset, csak a reklámokat nyomatja. Asszem elköszönök a messengeren el nem küldött videóktól. Amit meg messengerről visszanyerek, annak örülök, ha még oly gyatra is a minőség. Jobb mint a semmi.
-
kelly416
veterán
válasz kelly416 #157259 üzenetére
Több visszaállító alkalmazást is kipróbáltam. Egyik semmit nem talál, a másik azt ami a telón van és én is látom (tehát nem kell vissza állítani) a harmadik (egyem a szívét) rejtett mappákat talál meg, mint a navigációnak meg játékoknak a kis videói, hangjai, képei... gondolom a kukába dobott de még véglegesen nem törölt fájlokkal operál.
De a legjobb az, amelyik talált hatvan valahány videót, amiről kiderült hogy mind zene albumborítóval, ráadásul olyan zene, amit soha le sem szedtem, meg nem hallgattam. 2 vagy 3 film zenéi. Persze minden klikk után min. 5mp reklám mint a youtubeon. Szóval a helyzet egyre rózsásabb. -
kelly416
veterán
válasz viewdetails #157266 üzenetére
Nekem beszinkronizálta a képernyőmentéseimet, messenger képeket, letöltés mappát, úgyhogy kikapcsoltam az összes többi mappa szinkronját már rég. De most hogy mondod, a DCIM-en belül hoztam létre a videóknak a mappát. Akkor lehet, hogy azt apalértelmezetten szinkronizálandó mappának vette és kicseszerintettem saját magammal.
A lényegen mit sem változtat, van bármi esély ezeket visszanyerni, vagy felejtős? Win. alatt volt rá opció, mert csak a fájl elérési útját törölte, ha helyre állítottam felülírás előtt, jó eséllyel minden megmaradt. Itt gondolom már nem így van.
Szerk.:
Helyesírás.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Alkalmazást keresek, vagy bármi más segítséget szívesen fogadok. (S20FE, legfrisebb hivatalos android 12)
Engedélyt adtam a google fotóknak, hogy mentse a képeket felhőbe és ma elkezdett kiabálni, hogy megtelik a tárhely. Jó, a videókat áthelyeztem másik könyvtárba a telefonon, aztán a google fotókból töröltem és ürítettem a kukát. Pont nem érdekelte, hogy másik mappában vannak a telefonon, onnan is törölte a rohadék. Most másfél hónapnyi videóm hiányzik a gyerekeimről, és halovány lilám nincs, hogy szerezzem vissza, ha egyáltalán van rá megoldás. Van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest