Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Fapuma77624 #87484 üzenetére
Leírtam. Egyáltalán nem bonyolult. Regeltem a VIP VPN -en, vásároltam egy Basic VPN (PPTP) csomagot. A honlapon, a beállítás menüpontban kimásoltam a szerver címet. Androidban a beállítások -> hálózat -> továbbiak -> VPN alatt létrehoztam egy új profilt, bemásoltam a szerver címet és biztos, ami biztos, a részletes beállításoknál megadtam a 8.8.8.8 DNS -t (Google). Ennyi. Rábökve bekéri a regelt felh., jelszó párost és már kapcsolódik is. Kilépek és a kapcsolat bezárásáig, kifelé Magyar IP -m van.
-
törölt tag
válasz Fapuma77624 #87479 üzenetére
Ha valóban csak a Magyar IP a probléma, akkor igen.
-
törölt tag
válasz Fapuma77624 #87455 üzenetére
Magyarországon megy nem UPC -s Wifi hálóra csatlakozva?
-
törölt tag
válasz Fapuma77624 #87451 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az a Horizon Go, de egy Magyar szerveres VPN alkalmazással, vagy ilyen VPN beállítással kéne próbálkoznod. Ilyen alkalmazásról pár napja volt szó. Keress vissza! Ha van házi VPN szerver lehetőséged (pl. egy Magyar IP -vel üzemelő, jó sávszélességgel bíró "okos" router, vagy PC) , akkor nem kell külön alkalmazás.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Fapuma77624 #68831 üzenetére
-
dokee78
félisten
-
LonGleY
veterán
válasz Fapuma77624 #50259 üzenetére
-
addikt
válasz Fapuma77624 #49851 üzenetére
" ez az olvasási mód" :-B
Ha hangos szöveg felolvasásra gondolsz, akkor pl. a FBReader + a kiegészítője. Én a magyar nyelvnek a Nuance alkalmazást használom.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest