Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alacka
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Beírtam de nem ismer ilyet a windowsom. Nincs a keresésnek megfelelő elem, ha meg a CMD ablakba írom,
a megadott nevet a rendszer nem ismeri fel.
(Közben sample vagy tutoriált keresek tologatós puzzle progiról.) -
alacka
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Neeem! picit sem
kisugárzás, aura 
Jahh linux!?
elöbb utóbb ráfanyarodok
stabilabb?
Nekem már omlott ösze a win Eclipsem, épp ma amikor az USB hibakövetést próbáltam.
Nem tudta olvasni a beállított workplace könyvtáramat, Át kellet másolnom máshova és azt beállítani. Nem is értem miért nem volt hajlandó.
Lemezhibát nem találtam. -
alacka
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gyártói drivert valóban nem kerestem, ADB devices parancsot nem tudom merre, de majd utána megnézem köszi.
Gombokra kattintgatóson túl vagyok, most képernyőre rajzolásokat (bufferelt képtöltés?) és kattintás elhúzást próbálnék. Gesztusok! Köszi a terminust, máris jobban utána tudok nézni.

Apropó! Többször tuti, hogy hozzá sem érek a képernyőhöz, csak közelítek rá és kitalálja hogy meg akartam nyomni. Hogy van ez?
-
alacka
tag
Szép sorjában (bocsi, de androidos kezdo vagyok).
1.SDK - Android tools, 4.4.2, 4.2.2, 2.2, Extra: Android Supp Lib, Goole USB Driver. Intel HAXM telepítve,
Intel System Image kombinációt hogyan is?2. AVM/tablet - Szóval Eclipse-böl AVM helyett USB-n keresztül tudnám a tabletemen futtattni a csinálmányaimat, s nem kell átmásolgatnom, telepítgetnem (ami jelenleg gyorsabbnak tunik mint egy alacsonyabb szintu AVM-en való futattás - bár a video megosztón rendre ilyen emulátorokat látni).
3. Ha USB hibakeresés bekapcsolva, tablet csatlakoztatva, a DDMS nézetben csupa üres ablakok,
közben a fileszintu hozzáférésem (TC) is megszunt.+4. Egy, illetve dupla kattintásra, valamint különbözo irányú elhúzásokra szeretnék egy képpel muveleteket - arrébb tolni, fordítani - csináni.
Milyen eljárásokat(?) javasoltok?
OnClick listener/OnTouchListener/GestureDetector.OnDoubleTapListener? S az elhúzások?Elore is köszi az útbaigazításokat.
-
alacka
tag
Nagyon köszi az útbaigazítást!
Egyelőre valóban win alatt próbálkozom!
Első lépésként java 2D sprite animációval ismerkednék (bufferelt image beolvasás, képszeletek kirajzolása?),
majd valami mini adatbázis alkalmazással próbálkoznék. Szóval lehet, hogy lesz kérdésem. Egyelőre kutakodok. -
alacka
tag
Görcsölök itt a Nexus7 AVM-mel, de sehogy nem akar összeállni, üres háttér, jobb esetben Android héttéranimáció megy rajta, de alap gombok sehol, az appok amit próbálnék futtatni pláne sehol.
Jobbhijján átmásolgatom a tabletre azon kapásból látom.
Tuti, hogy ti nem így használjátok az Eclipset, vagy mással fejlesztetek. -
alacka
tag
-
alacka
tag
Sziasztok! Útba tudna igazítani valaki?
Kép (jpg/png) meghatározott részletét - x1,y1 to x2,y2 - szeretném kirajzolni képernyő adott területére (pozíció/méret).
Merre tapogatózzak, pláne ha esetleg el is szeretném forgatni.
Még csak most ismerkedem, köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kedvenc zene a mai napra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kisugárzás, aura 

Egyelőre valóban win alatt próbálkozom!
, csak az Android animáció fut rajta,