Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát ez sajnálatos.
Igen nem csak az az egyetlen hiba, ahogy néztem a Manifest állományba se helyezi bele így az activity-t, meg ugye a toolbarban nincs ott az SDK meg az AVD logója sem. -
Dave-11
tag
Tudnátok linkelni egy jó Eclipset Android fejlesztéshez? Volt nekem egy jó, csak azt letöröltem, most akartam feltenni egy újat, de amit letöltök az Android Developers oldaláról, az elég sz@r...
Ha csinálok egy új projektet nem adja hozzá a MainActivity class-t, meg a main_layout.xml-t. Hibát is jelez ez piros felkiáltójellel a projekt ikonja mellett. Nincs fent a toolbar-ban az AVD és az SDK ikonja. AVD-ben nem is tudok új virtuális telefont hozzáadni.
Ami régen volt nekem Eclipse az jól is nézett ki, a töltőképe ilyen Androidos kinézetű volt, de most meg csak ezt az Eclipse Juno képet mutatja.
Tudnátok segíteni? -
Dave-11
tag
Meg lehet adni valahogy egy alkalmazás készítésekor, hogy amikor telepítjük alapból az SD kártyára települjön?
-
Dave-11
tag
Van néhány gondom. Egy egyszerű appot írok, van egy gombom, és ha arra rányomok csinál egy MediaPlayer objektumot, és véletlenszerűen választja ki hozzá a hang fájlt. Annyi kéne, hogy ha megnyomom a gombot, akkor lejátssza a hangot, és ha megnyomom gyorsan még egyszer, akkor állítsa le az előzőt és randomoljon egy új hangot és azt indítsa el. Illetve ha megy a hang és kilépek közben akkor állítsa le.
Tudtok ehhez valami jó tippet adni? -
Dave-11
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Végül sikerült megoldanom, le is írom, hátha valaki hasonló hibába ütközne.
Így visszagondolva elég pitiáner kis dolog, de annyi volt a hiba hogy mikor a projektet csináltam az alkalmazás nevéhez olyan nevet választottam, amiben vannak ékezetek. Ekkor ugye alapból állítja a projekt nevét az Eclipse-ben is ékezetesre, és úgy hagytam. Aztán átírtam ékezet nélkülire és működött a dolog
Furcsa, azt hittem tudja kezelni az ékezetes betűket, de a lényeg hogy már ezt is tudom
Mellesleg SektorFlop, még te írtad itt valamikor hogy készítessz egy oldalt kezdőknek? Csak gondoltam emgkérdem hogy haladsz, kíváncsi vagyok már rá

-
Dave-11
tag
Légyszíves segítsetek! Az a gondom, hogy egyszerűen nem tudom elindítani az új android projektjeimet a virtuális telefonon (Virtual Device Manager), azt írja ki a konzolba hogy:
Activity Manager: Error: Activity class (........) does not exist.
De nem értem hogy miért, mikor tegnap még simán létrehoztam egy új projektet, minden királyul lefutott, és most meg semmi. Egyáltalán mi a gondja? Semmi nincs benne, egy alap projekt, annyit csinálok hogy create new project és run as android application.
(Annyira felhúzta az agyamat hogy az nem igaz
)
Mostmár inkább megkérdezem ezt is: a 2.3.6-os android verziójú telefonomra így jó a projekt beállítás:
Minimum Req SDK: 2.2 Froyo
Target SDK: 2.3.3
Compile with: 2.3.3
Kérlek segítsetek
-
Dave-11
tag
Egy kis útbaigazítást szeretnék kérni.
El szeretném sajátítani az android alkalmazás fejlesztés műveletét, de ne tudom hogyan vágjak neki. Láttam már videókat YouTube-on, de olyan semmitmondónak tűnt nekem (bár lehet hogy csak rossz helyen keresgéltem). Tudnátok ajánlani valami jó segédanyagot? Nem csak az alkalmazás készítésének menetét szeretném emgtanulni, hanem magát a nyelvet is, mert még semmit nem tudok róla (talán annyit hogy Java alapú, vagy tévednék?).
Röviden: kérlek segítsetek elindulni az andoid app fejlesztés utján!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ez sajnálatos.

)