- Milyen egeret válasszak?
- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Mindenki iskolában tanul szakmát, ezek 2-4 évesek.
Mindenki aki bármilyen szakmát elvégzett alapokkal végez.
A programozás is ugyanígy van. Van egy pár szakmám...
4-8 év szerintem nudli. Több mint 26 éve sportolok, egy napot se hagytam ki, ez az amihez kell kitartás. 10 év az semmi.Pont ezért kell abba hagynom, mert itt a többség egyfolytában lebeszél, ahelyett hogy a kérdésemre válaszolna.
/Mielőtt félre értés lenne, nem titeket okollak, én saram, nem tudok rájönni, ennyi/
Az csak kifogás hogy vki azért nem tud megtanulni kotlin nyelvet mert előtte nem tanulta meg a basic, c, c++, delphi...stb nyelveket profi szinten. Bármelyikkel lehet kezdeni, és minddel ugyanúgy akad el mindenki ha senkitől se kap segítséget.A programozók nem istenek, ugyanolyan szakma mint bármi más.Nem kell egekig emelni. Minden szakma ugyanolyan fontos, és egy se huuuu, de nagy valami. Kell motiváció és észre se veszi az ember azt a pár évet.
Zsoxx: milyen alapokkal nem foglalkoztam? C64 en basic nyelven programoztam 30 éve, az alap? Vagy csak az az alap amit te tanultál és pont abban a sorrendben?
Vlevi: C -t és C++ -t is elkezdtem a 90es években könyvből, és a java-t is, de nem volt számítógépem, anélkül nehéz volt. Azért nem emlitettem, mert semmilyen szintre nem jutottam, és nem tartom említésre méltónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs