Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hodav1993
üzenetére
Szia!
(Amit írok az natív fejlesztésre vonatkozik: android studio, java/kotlin. Ha crossplatform-egyéb megoldásban gondolkodsz (xamarin, react, c#, ...), akkor érdemesebb lehet más tapasztalatát elolvasni.)
Én személy szerint csak oop + "event driven programming", vagyis Java tapasztalat után tudtam megtanulni az androidot, bár régebben nem használtam az udemy-t, lehet, hogy ezzel már menne tapasztalat nelkül is. Tehát udemy-n tanultam meg végül, ezt a kurzust választva. Nem bántam meg, szerintem nagyon jól elmagyarázzák, de hátha mástól is jön 1-2 tipp. Ahogy írtam, nekem volt a kurzus előtt is tapasztalatom több nyelvben is, de a leírás alapján erre nincs szükség. (Mindenesetre ha a "Java Deep Dive" fejezet után se érzed magadat magabiztosnak a java körül, akkor érdemes lehet egy programozós videosorozatot / egyebet keresni.)
Jelenleg egyre inkább nyomatják a Kotlin nyelvet is a Java mellett/helyett - én azonban most is Java-val kezdenék, és utána ismerkednék meg a Kotlinnal (egymást ki tudják egészíteni, nem idegen nyelvek). Eléggé kihalt topiknak tűnik, de ha kérdésed van, igyekszem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest