Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

félisten

válasz tboy93 #2601 üzenetére

El kellett mennem itthonról, úgyhogy csak most volt lehetőségem megnézni. Nincs fenn Eclipse a gépemen, csak Xamarin Studio (és az általa felrakott Android SDK), de parancssorban le tudtam fordítani az anyagot.

Nekem nem fagy le, nem crashel, meg semmi csúnyát nem csinál. Annyit változtattam csak, hogy a libs mappából töröltem a Picassot (UIL mellett felesleges) és a v4 support libet (az appcompat v7-ben is benne van), majd rátettem a Nexus 7-emre és megy.

Egyébként nagyon rossz forma, sőt mondhatni szigorúan tilos bekódolni azt, hogy "/mnt/sdcard". Csak rosszul sülhet el egy olyan telefonon, aminek nincs belső tárhelye és SD kártyája. :U Javaslom az Environment osztályt tanulmányozásra.

Zedz: Az AsyncTask osztály, amit az esetek döntő többségében ajánlott használni az ilyen háttérben végzett feladatokhoz, alaphelyzetben egy négy háttérszálból álló poolt használ, amit a framework menedzsel. Szóval igen, a droid intézi :)

Nagyon ritka az, hogy valami külső/belső okból ez a felállás nem jó, és az AsyncTask helyett más megoldást kell keresni. Az viszont például biztos, hogy Thread vagy Timer/TimerTask osztályokat használni mobilon súlyos hiba, mert van erőforrásbarátabb megoldás.

félisten

válasz tboy93 #2601 üzenetére

Mindjárt megnézem a projektet is, de elöljáróban két nagyon fontos dolgora szeretném felhívni a figyelmed:

1) Miután beraktál valamit a libsbe, azt ne vedd fel a build path-ra, mert automatikusan felkerül. :U Sőt, továbbmennék, soha ne nyúlj a build path-hoz!
    2) Az, hogy "lefagy" ebben a formában nem hordoz információt. Lehet ANR (application not responding), vagy force close; ez utóbbi esetben nézd meg mindig, hogy mit logol az alkalmazásod, mert 99%, hogy ott lesz a kiváltó ok érthető angolsággal.

Új hozzászólás Aktív témák