Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple MacBook
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El kellett mennem itthonról, úgyhogy csak most volt lehetőségem megnézni. Nincs fenn Eclipse a gépemen, csak Xamarin Studio (és az általa felrakott Android SDK), de parancssorban le tudtam fordítani az anyagot.
Nekem nem fagy le, nem crashel, meg semmi csúnyát nem csinál. Annyit változtattam csak, hogy a libs mappából töröltem a Picassot (UIL mellett felesleges) és a v4 support libet (az appcompat v7-ben is benne van), majd rátettem a Nexus 7-emre és megy.
Egyébként nagyon rossz forma, sőt mondhatni szigorúan tilos bekódolni azt, hogy "/mnt/sdcard". Csak rosszul sülhet el egy olyan telefonon, aminek nincs belső tárhelye és SD kártyája.
Javaslom az Environment osztályt tanulmányozásra.Zedz: Az AsyncTask osztály, amit az esetek döntő többségében ajánlott használni az ilyen háttérben végzett feladatokhoz, alaphelyzetben egy négy háttérszálból álló poolt használ, amit a framework menedzsel. Szóval igen, a droid intézi

Nagyon ritka az, hogy valami külső/belső okból ez a felállás nem jó, és az AsyncTask helyett más megoldást kell keresni. Az viszont például biztos, hogy Thread vagy Timer/TimerTask osztályokat használni mobilon súlyos hiba, mert van erőforrásbarátabb megoldás.
-
Mindjárt megnézem a projektet is, de elöljáróban két nagyon fontos dolgora szeretném felhívni a figyelmed:
1) Miután beraktál valamit a libsbe, azt ne vedd fel a build path-ra, mert automatikusan felkerül.
Sőt, továbbmennék, soha ne nyúlj a build path-hoz!
2) Az, hogy "lefagy" ebben a formában nem hordoz információt. Lehet ANR (application not responding), vagy force close; ez utóbbi esetben nézd meg mindig, hogy mit logol az alkalmazásod, mert 99%, hogy ott lesz a kiváltó ok érthető angolsággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA® driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Javaslom az