Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszi, de gondolom nem csak a szokásos órás ébresztésre lehet használni
Nekem gyakorlatilag arra kell, hogy fel lehessen íratkozni több időpontra(dátumra), amit ha bekövetkezik, akkor írjon egy értesítést, de nem csak jelzés hanem konkrét adatokat kiírni, gyakorlatilag mint egy emlékeztető
Ez amúgy hogy fut a háttérben? app bezárása milyen hatással van rá?
-
bandi0000
nagyúr
Csinált már valaki értesítést? Pl legegyszerűbb felállás ha egy bizonyos dátumra aktiválódna az értesítés
-
bandi0000
nagyúr
válasz
muszurkefal
üzenetére
Mért nem próbálod ki Constraint layouttal? azzal sokkal egyszerűbben és szebben meg lehet oldani a pozícionálást
Ha nem jelenik meg valami az általába a rossz beállítások miatt lehet
-
bandi0000
nagyúr
válasz
muszurkefal
üzenetére
De ha lefordítod se làtszik?
Vagy csak így nem látod? -
bandi0000
nagyúr
Köszi vég is már sikerült megoldani, már csak 1-2 dologgal küzdök
Igazából bonyolultabbnak tűnik a tied egyértelműen, én elég egyszerűen megoldottam az import és exportot, és működik is, mindkettőben csak a FileUtilst-t használom
Inkább az a problémám, hogy én úgy csináltam, hogy fix helyre ment, és fix helyről olvas, de úgy kellene megoldani, hogy a user adhassa meg az útvonalakat, na már most én már egyszer megpróbáltam, de mikor kiválasztom a Db fájlt, akkor hibát dob, miszerint nem ismeri fel a fájlt, meglehetne ezt úgy oldani, hogy nem egy konkrét fájlt, csak egy mappát kelljen kiválasztania, és ott persze hozzáfűzném a DB nevét amit majd másol?
-
bandi0000
nagyúr
Próbálkozott már valaki adatbázis export importtal?
Elvileg megírtam, de ott akadok el, hogy megadtam az cél mappának a Downloads mappát, és mikor másolná oda az app a Db-t, akkor kiírja hogy a mappa csak olvasható, amit nem igazán értek, a jogokat elvileg megadtam írásra-olvasásra
Esetleg tudja valaki mit szúrhattam el?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget
Androidra fejlesztünk, legalább is most tanuljuk, és SQlite adatbázist használunk, illetve ennek a kezelésére a Room-ot
Megcsináltuk az Entitásokat, Daokat,Repokat,beállítottuk a másodlagos kulcsokat is elvileg, adatbázis is műkszik, de nem találom a megoldást arra, hogy hogyan kéne visszaadni 2 tábla adatait ha kapcsolat van köztük
Tehát van 2 táblám, felhasználó és autók, minden autónál megvan a felhasználónak az id-je, akihez tartozik, de ha lekérdezem az autókat, akkor nem írja ki, a felhasználó nevét
Nyilván az a baj, hogy nem tudom, hogy létre kéne hozni erre egy új osztályt, ami a 2 tábla tulajdonságait tárolja? vagy miképp kellene vissza adni/lekérdezni ezt? Vagy mire keressek rá egyáltalán

Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest